fredag 15. mai 2015

Kamera til hestehenger

Har i flere år solgt trådløse kamerasystemer for hestetransport. Basert på egne erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder, har vi nå gleden av å . Stadig flere monterer kamera i hestehengeren eller hestebilen. For en hestehenger må man ha et kamera med minst meter rekkevidde.


Jeg har kjøpt meg hestehenger nå med tilhørende tråløst kamera.

Trådløst kamera med skjerm dyretransport (analogt). Men nå er jeg usikker på hvor jeg skal plassere kamera i hengeren. Jeg er på jakt etter kamera til hestehengeren. Er det noen av dere forumfolk som har dette?


Overvåkningskamera for hestehenger. Montering av kamera med bilde direkte på mobiltelefon samt batteripakke. Perfekt for hestehenger og.

Med høyoppløst skjerm, mulighet . KABLET ANLEGG TILPASSET CAMPINGVOGNA, HESTEHENGER ELLER ANNEN HENGER Komplett Ryggekamerasystem med trailer kabel og ett kamera. Spesielt utviklet for å øke sikkerheten ved hestetransport. Robust kamera med vidvinkel og stor . Hestehenger fra kvalitetsleverandøren Böckmann. Böckmann Comfort er en klassisk og nydelig hestehenger å hvile øyet på. Hvis du har en konto, logg inn med e-postadressen din.


Selger hestehengere av merket Forzab Boj, Thiel og ronbe. Kamera Rullgardin kombinert med nett. Bilde av DVR med Trådløse farge kameraer utendørs . Enten er det er en hestehenger , campingvogn eller annen type. Ved rygging kan føreren også se kamera -feeden fra campingvognens eller . Valeryd - riksdekkende leverandør av reservedeler til alle typer hengere: tilhenger, bilhenger, båthenger, hestehenger og campingvogn.


Kan brukes også til oppsyn me bygninger, gårdsplasser, hestehengere , etc. Humbaur Maximus, stor henger med god kapasitet og medfølgende kamera.

Tekniske data: Modell: Careliner S. DeLaval Gårdskamera FMCer et trådløst kamera som. I motsetning til ryggekameraene fra Jula og Clas Ohlson bruker Biltema en digital trådløs overføring som jobber på en annen frekvens. GAUPEN hestehenger er en tradisjonell finerhenger med råtefritt gulv i kompositt.


Her får du det du trenger for å transportere din hest. Bufret -Innvendig kamera -Reservehjulsholder -Hele bommer bak -Ekstra gummimatte - Hele bommer foran -Sikkerhetskobling drag -Beskyttelse til reservehjul -To veis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg