fredag 15. mai 2015

Paus regnbed

En billedkavalkade over anlagte regnbed. Utgitt av: Norges vassdrags- og energidirektorat. Forslag til dimensjonering og utforming av regnbed for norske forhold. Er regnbed egnet for norske forhold og kaldt klima? I tillegg kan regnbed holde tilbake forurensinger i overvannet, øke.


Regnbed ved Risvollan borettslag.

Formelen under angir størrelsen gitt vann inni . Det skaper utfordringer for rør og avløpsnett – men med et regnbed som. Vann- og avløpsetaten, Oslo kommune og Kim H. Bruk av regnbed for rensing av overvann i kaldt klima. Han har gjennom sitt doktorgradsarbeid. Institutt for Bygg - og Energiteknikk. Postadresse: Postboks St.


Parkanlegg med fisketrapp, dam i betong og PE,.

Alle regnvarigheter er undersøkt ved dimensjonering av regnbed. FoU-prosjektet har fokus på bruk av regnbed , og tar for seg. Her fra en gårdsplass og hage i Oslo.


Bestemmelser om regnbed kan gis i arealplanen. Fordrøyning av overvann ved bruk av grøntareal og regnbed. Forskning i Norge og internasjonalt. Målt og modellert hydrologisk ytelse til regnbed i Trondheim.


Eksempel på regnbed etablert i hager i eksisterende boligbebyggelse i Oslo. Overvann fra tak og gårdsplasser føres til regnbedene. Hans doktorgradsarbeid omhandler spesielt hvordan regnbed som et lokalt og . Lokal overvannshåndtering i form av regnbed var et alternativ jeg har tatt med. Med tilbake til naturen-løsningen regnbed for håndtering av overvann, har rådgiver Kim H. Paus i Cowis vanndivisjon.


Et REGNBEd til RisvollAN BoREttslAG . Suggestions for dimensioning . Dimensjonering av regnbed : Hvor stort skal regnbedet være? Helene Vorren , styreleder NKF veg og trafikk.

Ksat geometric mean (MPD). Dalen geometric mean (MPD). Vi går ca 5m videre og besøker et større regnbed instrumentert for forskning ved Risvollan Borettslag. Foto: NTNU Illustrasjon: E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg