tirsdag 12. mai 2015

Feiesett tre

Feiesett i tre med solid børste og feiebrett. Vis lager totalt i din lokale butikk: Velg butikk. Avfallspose -pakning Blandede farger Plast. Bøtte Blandede farger Plast.


SMART MICROFIBER FEIESETT I METALL Solid feiesett i metall fra Smart Microfiber. Settet tåler tøff bruk, og det spiller ingen rolle om det er i hjemmet, .

Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg. Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Praktisk feiesett med lang skaft! Proffer feiesett med brett av metall og med gummilist. Gml koselig feiesett i tre.


Hver d-pakk innholder en miks av tre utvalgte farger. Feiebrettet er laget i metall med et metallstripe som er bøyet til en hempe som. Strykebrettet er utført i tre og skal hvile på et bord.

Lagerbeholdning: Sendes fra fjernlager. Estimert leveringstid: dager. Selve feiebrettet er laget i sort formstøpt plast, og kosten er laget av tre med . Børste for murte skorsteiner er rundt 1mm. Svarer vanligvis innen tre timer.


Vær den første til å skrive en omtale. Stilrent og praktisk feiesett av oljet bøk med brett i plast i tre ulike fager, og børste i hestehår. Leveres assortert i farger blå og rød. Håndfeiesett i Miss Clean - serie. Er et lett og effektivt feiesett , som gjør det enklere å holde det . Linoleum tåler ikke oppskuringsmidler med høy pH.


Du kan enkelt teste om belegget er vinyl eller linoleum ved å . Gjør det feiende flott å feie med et stilrent og praktisk feiesett i tre fra Iris. Skaftet er laget av oljet bøk, kosten av grå plast og mørkt hestehår. Cette épingle a été découverte par Yuting Enge. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Iris hantverk feiesett Lovisa.

Metallbrett med gummikant. Lett børste med aluminiumskaft og slitesterk børsteblanding. Morsom retro figur i messing. Tilgjengelighet: På lager. Oppvaskbørste Tre -Skrubb Rund.


Encontra este Pin e muito mais em DECO por lulalu37. Retro håndlaget lysskjold. Etol Design Forkrommet håndklesstativ tre buer krom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg