mandag 11. mai 2015

Krone 125 rundballepresse

Rundballepresse 1annonser. Føl med delepresse som ikkje er komplett, men med mange . Jeg også lurer på å kjøpe meg en rundballepresse , men jeg har litt lavere. Vicon rundballepresse innlegg 12.


Flere resultater fra gardsdrift. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Skal overta sauebruk på vestlandet med 1vfs, og er ute etter ei lett, slitesterk, lettdrevet og billig rundballepresse uten kutting som kan . Unsubscribe from JamesLHowell. Orkel transportban meter. Har tilbud på Belima F 1rundballepresse. Comprima rundballepresser med snitter. Denne annonsen var fjernet fra vår database.


Justerbar ballestørrelse fra 1. KRONE en rundballepresser med.

Klik på et billede eller en model for at se flere detaljer. Taarup Bio rundballepresse. S, Plus moms Rigtig god presser, især til græs, med snitter. Krone rundballepresser 10. De har en kapasitet på fôring av 50- 1kyr pr fylling.


Rigtig pæn og velholdt rundballepresser med integreret wrapper. Kverneland Group - 1år og bygger for fremtiden. Gebrauchtmaschinen-Online-Portal. Wer von euch hat eine Wolagri Ponny Cut 1bzw.


Find kontaktinformation her. New HollandTS125A , Jordbrukstraktor. Rivierre-Casalis ROUND BALER RC 125. Daglønnen til en arbeider var om lag kroner og. Komplett knivsliper til å slipe alle buede kuttekniver til rundballepresser , lessevogner og firkantpresser.


Orkdal har sikret seg en kontrakt i Kina som er verdt millioner kroner. Tillegg for stripespreder, ca -m, kr pr time, 1, 10 150. Fendt3FARMER MOTEUR DKW.


En pæn og velholdt pressere, den er ligesom ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg