mandag 18. mai 2015

Jotun kraftvask og soppfjerner blandingsforhold

Inneholder effektive virkestoffer som desinfiserer sopp og alger, . Før overmaling – ikke mal soppen inne. Blandingsforhold 1:med vann. Jeg har vel kommet fram til at det lureste for meg er å bruke kraftvask (da jeg tydelig ser at det er svarte sopp (?)flekker og møkk på deler av . Den matter gammel maling slik at den nye fester bedre, i tillegg til at den fjerner fett, skitt og sopp. Følg anbefalt blandingsforhold for kraftvask og vann, og fyll i.

Anbefalt blandingsforhold 1:10. Slik vasker du vegger og tak effektivt før du maler. Når du skal male innvending, er det ekstremt viktig å først rengjøre overflaten grundig for å få et . Klassifisering av bestanddeler eller blanding.


Mangler: blandingsforhold Såpe for vask av utvendig panel - til bruk i dispenser på vanlig. Hvis vann først har samlet seg i veggene, vil det oppstå sopp og råte. I verste fall må alle veggene skiftes ut, forteller Myrland til Dinside.


Skal man male, må det sterkere lut til. Husvask er også godt egnet til.

Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og . Eller man kan vaske med grønnsåpe med samme blandingsforhold som om . Sopp , sot og annen smuss fjernes med JOTUN. KRAFTVASK - vinduer bør tildekkes. Noen som vet blandingsforholdene ? Hvis flatene skal males må de gjøres rene med kraftvask. Etter at flaten er vasket og grundig skylt, påføres gjerne et sjikt sopp - og. Dux1: Vi vasket huset med kraftvask og malte ifjor, men det var et område.


Kraftvask og Sopp - og algedreper fra Jotun. Grønske på mur kan vaskes bort med samme blanding. Da unngår du skadelig sopp - og algedannelse, og får en god sjekk av. JOTUN PREMIUM MUR MALING er godt egnet på alle typer puss og andre mineralske underlag, både ubehandlet og tidligere malt. Stein Markussen, overingeniør ved Jotun eksteriørlab, for god mottagelse.


Vask med kraftvask og grunn med sopp og algedreper. Det er spesielt viktig ved bruk av kraftvask som inneholder mye lut. Readbag users suggest that JOTUN MUR AKRYL MALING is worth reading.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg