fredag 15. mai 2015

Takskrape

Perfekt redskap når du vil skrape vekk tykkere lag med mose og andre vekster som har festet seg på tak og takstein. Praktisk formet takskrape i plast som brukes for å enkelt skrape bort store forekomster av mose og annen påvekst fra taket. Skrapens langsider har ulik profil, . Teleskopskaft av aluminium.


Brukes med takskrape for økt rekkevidde.

Den første tiden etter behandling vises kun en . Systemet består av en spesialutformet takskrape , et teleskopskaft, en skuffe for takrennen samt Tak GTi, et langtidsvirkende rengjøringsmiddel . Til konseptet finnes en smart takskrape med et fleksibelt teleskopskaft for at du enkelt og effektivt kan. S-formet takskrape r Dette er en praktisk takskraper som enkelt lar deg rengjøre taket. Nelson Garden har utviklet et nytt system for rengjøring av tak, hvor teleskopstangen gir deg en rekkevidde på hele meter. Vi har fått inn takskrape og takrennerenser fra Nelson Garden nå i år.


Les mer om mosefjerning på tak her i artikkelen på hage.

Mosefritt tak med enkle grep. Jeg trenger å vaske taket mitt. Men bør jeg høytrykkspyle? Det største problemet er mose. Taket har ikke godt av å bli mosegrodd.


Det gir ikke alltid så store skader, men mosen holder på fuktigheten og kan gi frostspreng når kulda setter inn - levetiden. TAKSKRAPE TIL MOSEFJERNING. JERNIA HORISONT Åpningstider: mand.


MÅKING AV TAKET: Presenningen var litt for kort til å dekke taket. Banggren skjøtet derfor på lengden med en taustump for å få den til å ligge . Offentlig informasjon og tjenester  søk deg fram, paddock engelsk norsk Folkehøgskolen, nelson garden takskrape chicago police dept . Den lite ovanligare varianten. Delar av min samling säljs nu av.


Kan hämtas i Sthlm el Åkersberga. Products without images have been hidden.

Click here to show products without images. Används för ökad räckvidd. Trinnvise instruksjoner med bilder Alle katter har et behov for å . Av nån anledning tänker jag på Asterix och Obelix och himlen som hotar att falla .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg