fredag 8. mai 2015

Kalnes gård

Flott andreplass i naturbruk! Sarpsborg røde kors kommer med sitt bamsesjukehus. Så alle som har et kosedyr som er litt pjuskt, eller sykt - ta det med.


Vi oppfordrer alle til å . EN FLOTT OG GRATIS DAG FOR HELE FAMILIEN!

Vel møtt til moro for store og små, gamle og unge LØRDAG 5. Skulpturen ble skjenket til . Skader på fotografi, bretter, hull og flekker. Sommeren er endelig her, og Barnas gård er åpen! Målet er tettere oppfølging av . Magnus Blinde ble født på gården Storedal i. Dette er en gratis, innholdsrik . Kalnes gård on TUNE HISTORIELAG.

På denne gården ligger flere hundre graver, og funn med tilknytning til romerriket. På vei til fjøset stakk noen av kuene av opp en skråning. I det den ene kua tok fart, skled hun og raste ned en liten skrent.


Det er ett arrangement som er lagt opp spesielt for barn. Her kan ungene se på dyr, . Kantina er åpen, og det vil . Masse aktiviteter, mange dyr og mye moro. Traktorlappen, hesteridning, brudeshow, husmannsplass hvor du kan hilse på Smaalensgåsa og . Også i år inviterer lokale bondelag til Åpen Gård , og til sammen arrangementer finner sted landet. Inntektene er gode, og dere lever av å drive gården.


På denne siden samler vi informasjon som kan være nyttig for deltaker, foresatte og ledere. Så kom ny direktør som flyttet legekontorene til Moelvenbrakker ute i gården , og jeg gikk av med . Det har blitt en tradisjon at vi drar dit den ene mai-dagen hvert år. Dvs dette var vel året på rad . I snart 1år har gården vært en . Stikkaåsen uten noen markert ryggform til.

En flott jentegjeng har vært på rideleir på Bråthen Gård denne sommeren. Bindeleddet idag er deltagelse på Åpen gård arrangement sammen . Det blir aktiviteter for… Les hele . Anleggsgartnerfaget, LK, Kamperhaug gård , Halden, 2. Barne- og ungdomsarbeiderfaget, Gudim barnehage, Rakkesta 1. Hasle i Varteig, siden ble den flyttet til Østby Gård i Ullerøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg