mandag 25. mai 2015

Bjørkeved pris

Prising av ved behøver ikke å vara helt enkelt. Norsk Ved skal ha noen veiledene prislister, men om de ligger ute på nettet eller ikke veit jeg . Flere resultater fra gardsdrift. Pris på ved i europall innlegg 22.


BJØRKEVED KG - Byggmakker. Bufret ABG Varme bjørkeved kg, produseres av bjørk som hugges ved fullvokst alder for å oppnå høyest mulig brennverdi.

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Produserer og selger ved av bjørk og furu. Fin norsk tørr bjørkeved i 60-liter sekker på lager. Her er våre priser på ved – Vi bringer veden direkte hjem til deg, eller du kan ringe og avtale henting på vårt lagerutsalg i på Skedsmokorset.


Kjøper kan selv bestemme hvordan oppgjøret for veden skal gjøres (velg pristype ). Det begynner å bli lite med bjørk. VED I SEK: Du kan få to sekker fyringsved for prisen av én ved å hendle på riktig sted. Styr unna bensinstasjonene! Foto: Kristin SørdalVis mer .

Og finner du først ved , er prisspennet også verdt å være bevisst. Husk også å ha en klar avtale om pris , også for levering hvis du ikke henter . Norges ledende nettbutikk for salg av bjørkeve vi viser bjørkeved priser til ditt forbruk. Handle bjørkeved til lav pris hjemmefra. Veden er testet for fukt, i tillegg til . Hvor mye bør det koste for en favn ved nå i sommer?


Det kan være svært vanskelig å sammenligne priser på ved. Også valg av vedovn har betydning for hva du får ut av hver krone. Jeg ønsker å kjøpe bjørkeved og det foreligger allerede et tilbud fra en lokal tilbyder. Prisen er på 66- pr kubikk bjørkeved , inkludert . Velg byggevarehus for å se pris , lagerstatus eller handle. Bjørkeved som hugges ved fullvokst alder for å oppnå høyest mulig brennverdi.


Blandingsved – pris pr liter sekk: kr 4- Bjørkeved – pris pr liter sekk: fra kr 6-. På en pall beregnes det sekker. Frakt koster kr 20- for kunder i Moss. Riktig pris på ved vurderes opp mot hvilken tresort som er hugget og hvor lang tørketid den har.


Vi har sjekket prisen hos mange leverandører av bjørkeved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg