tirsdag 19. mai 2015

Spalteplank storfe

Overhalla Betongbygg tilbyr markedets eneste spaltegulv med lastbærende avstandsklosser. Vår spalteplank har god styrke, lang levetid og er enkel å montere . Noen som vet hvilket betong firma som er billigst på spalteplank ? Hjelp, haster, åpen gassforbindelse i nytt påbygg for. Bygge binger med spaltegulv innlegg 28.

Mjølkefjøs blir til ammekufjøs. Flere resultater fra gardsdrift. En Midt-Norsk leverandør som produserer tørrstøpt storfe betongspalt.


Bredde på spalteplank og spalteåpninger må tilpasses størrelsen på individene. Dette er løsninger som baserer seg på nyere kunnskap om storfe , og som. Veileder om hold av storfe.


Løsningen innebærer spalteplank i hele bingens gulvareal, hvor dyra selv skal . Storfe er fra naturens side sosiale dyr som lever.

Løsdrift for Storfe (KuBygg) som er et samarbeidsprosjekt mellom Norges. Spalteplanker legges som gulv over gjødselkjellere eller gjødselrenner. Internasjonalt er storfékjøttproduksjon i stor grad basert på beiting, og storfé utnytter de fleste. Skjåk Sementstøperi, Skjåk. Vi produserer og leverer spalteplank - betonggulv til fjøs og øvrige nisjeprodukter i betong over store.


Mekanisk ventialtilasjon med veggventiler og fire avsug over tak. Gjødseltrekk under spalteplank. Dyra går på spalteplank , og det er kjeller under.


Bekkevoll er svært fornøyd med løsningen. Det er ok å bygge et trebygg av malmen furu når . Hus for storfe samt å rådføre seg med fagfolk ved planlegging,. I vinterhalvåret skal storfe ha tilgang til et bygg med minimum tre vegger og et tørt. Forskrift om hold av storfe.


Storfe skal oppstalles i løsdrift med de unntak som er gitt i. SPALTEPLANK FOR FJØS Varenr. Vi fraråder på det sterkeste at klauvskjæringsutstyr og – bokser, spalteplank ,. LA-MRSA før de kommer i kontakt med norske husdyr.

Porsjektet har som mål å utvikla løysingar til sau og storfe , eller i kombinasjon. På denne sida vil du finna planar som har fått stønda frå prosjektet. Komplett spaltegolvsystem for storfe og svin i ulike utførelser samt urin- og gjødselrenner, tverrenner og spalteopplag i ulike høyder. Enkel spalteplank for storfe.


Innredninger til fjøs, sprayfo, spalteplank og andre produkter levert av Grobakken Landmek Med mange gode forhandleravtaler leverer vi det meste av . Ta nå for eksempel en sånn ting som en binge der storfe går fritt omkring, sier han. De går på spalteplanker av betong. Det var først etter krigen . Elementene ( spalteplank ) kan ligge som gulv over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg