onsdag 3. august 2016

Beinpress uten apparat

Så spørsmålet mitt er da som det står i tittelen, er det noen øvelser som minner om beinpress man kan gjøre ved hjelp av noe annet utstyr? Nyskjerrig på vekten på bare beinpress -maskinen. Hva tar dere i beinpress ? Flere resultater fra forum.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Ingen går på trening uten å ville oppnå resultater. Denne kommer på listen over ineffektive øvelser av samme grunn som benpress i maskin. Valget mellom apparater og frie vekter er ikke alltid så enkelt. I beinpressapparatet kan du trene med tunge vekter uten hjelp fra andre, og det . Som helt fersk innen styrketrening anbefaler jeg apparater.


En knebøy er uten tvil en bedre øvelse enn beinpress , ettersom du vil involvere . Utfordringen som endel glemmer når de trener i apparater er teknikk, dette gjelder også i benpress. Det er ikke slik at du bare kan slenge deg .

Vekt loddsats: 200kg (10kg intervaller). Tilleggsutstyr: Fotbrett til benpress , artikkel nr. Jeg går på treningsstudio vanligvis tre ganger i uka, og trener for tiden mest apparater. Her viser jeg deg beinøvelsen benpress i apparat.


Strekk så ut hofte- og kneled uten å overstrekke knærne, og press apparatet rolig opp . Fordelen med et slikt apparat kontra knebøystativ, er at det har sikring slik at man uten. Sittende og stående benpress. Dette apparatet har lineære kulelager på vektvognen.


Lineære kulelager sørger for en meget jevn bevegelse, uten lugging. Beinpress er en fin øvelse for å presse ut det siste av krefter du måtte ha. Og det er i det riktige type apparat. DENNE er den som virkelig duger!


Men jeg er usikker på hvor tung man regner selve vogna til å være, . Jeg løp bort til apparatet sittende beinpress etter at han var ferdig, og var supernysgjerrig. Måtte gå ni måneder uten å trene beina, slik at det skulle forsvinne. For trening rettet mot idrett er knebøy altså waaaay ahead of beinpress.


Beinpressmaskinen er fin for de som ikke klarer knebøy uten stang.

Dette kan ikke et apparat som kun trener muskel, hjelpe ham med. Benmuskulaturen er den sterkeste i kroppen, og dette apparatet er bygd spesielt med det i tankene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg