mandag 29. august 2016

Atv med hvite skilter til salgs

Eller vil du selge brukt ATV ? Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Polaris ATV selges grunnet sykdom. Det finnes forskjellige regler for hvor man får kjøre en ATV , avhengig av hvordan den er registrert.


Man får kjøre ATV på vei, forutsatt at ATV -en har hvite skilter , . Morsom atv for terreng og asfalt, registrert på hvite skilt.

Atv selges, kjøres med billappen. Alle som har bilappen kan kjøre atv med hvite skilt begrenset opp til 20 . Haukås ATV , Elnesvågen, More Og Romsdal, Norway. Vi er godkjent CAN-AM forhandler. Vei-modellene registreres som tung motorsykkel på hvite skilt for kjøring på vei. Jeg tenkte egentlig å kjøre dette på hvite skilter , og det lovlig.


Men hvordan går egentlig en ATV med 20hk? For alle ATV er vel sperret til 20hk . Se emne - Diverse regler 4.

Flere resultater fra atvforumet. KTM 5XC ATV innlegg 22. PGO X-Rider ATV til salgs. Motor, trafikk og maritimt › Mope MC, ATV ol.


Tenker på å kjøpe registrert ATV på hvite skilt , B-lappen. Med en ATV har du virkelig et kjøretøy som både kan bistå deg i forskjellige arbeidsoppgaver og samtidig. Da får den enten svarte eller hvite skilter. ATV godkjennes som traktor.


Heftig atv med hvite skilter ( kjøres på bil-lappen, eller med Tung Mc-lappen ) ! YFM 3Raptor Hvite Skilt ! I Norge er reglene for bruk av firehjuling strengt regulert. Kom da på å ta traktorlappen og kjøpe meg en atv som er registrert som. Jeg har tenkt til å kjøpe en 50cc atv , men for to år siden leverte de inn skiltene på denne. Hva er det jeg må gjøre for å få ut disse skiltene , og hva . Bufret Merk at ATV selges både som traktor og som motorsykkel.


Atv registrert som traktor til salgs billig gamer pc brugt. Her finner du informasjon om hvordan du bestiller skilt (kjennemerker), hva du gjør hvis skiltet er skadet eller frastjålet, eller du ønsker å avregistrere kjøretøyet. Bruk av ATV i utmark er i utgangspunktet kun tillatt i næring.

Atv med hvite skilt og traktorreg er lov å kjøre på alle veier der. Med hvite skilt reg for og ikke plombert på fart ca. Har du bilsertifikat kan du kjøre alle typer atv -registre-. Honda har salgsavdeling for disse.


Omtrent alle vi kjenner har lyst på en ATV , men de svært begrensede bruksmulighetene gjør at de fleste besinner. Fakta om ATV på hvite skilt. Registrert som Eu traktor på hvite skilt for personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg