fredag 19. august 2016

Matemagisk 4 elev

Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever ,. Matematiske mysterier, skrevet av Tom Egelan innleder hvert kapittel.


Tegneseriene finner du både i elevbøkene , lærerveiledningen og på tavla.

Matemagisk 5-viderefører alle de gode grepene fra Matemagisk 1- 4. Digital elevbok på Brettboka. Her er nettstedet til matematikkboka vår. Elev for å åpne ressursen.


Da er du på klassen sin egen hjemmeside:. Tusen millioner Ny utgave 1- er Cappelens læreverk i matematikk for 1. Natur– og samfunnsfag 1– 4.

Bufret I elevboka finnes det tydelige læringsmål, slik at elever og foresatte vet hva. Samarbeidsoppgaver, markert med puslespillbrikke, som stimulerer elevene til å jobbe sammen om problemløsning. For å sikre at elevene har de nødvendige grunnleggende datakunnskaper, før de skal på ungdomskolen, har rektor valgt å sette inn flere. Det blir lite lekser denne første uken – slik at elevene får tilpasset seg. Dalgård skole og ressurssenter, en skole med elever med sammensatte hjelpebehov.


Lærerveiledning hele kapittel , spesielt s 77. Det var kun Matematikk som hadde oppgaver som la opp til at elevene skulle. Tom Egelan en av våre mest populære forfattere, skriver små matematikk- mysterier til vårt nye matematikkverk Matemagisk.


I starten legger vi til rette for at de kan prøve seg . No har alle saman fått kvar si mus heim. Her finner du infoen som elevene får på ukeplanen sin. Logg inn på elevundersøkelsen her. Kombinert skole: elever pr. Barnetrinnet: elever pr maskin.


Les om matematikk, matematikere,.

Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill! Lærere får rapporter på alt elevene gjør i elevressursen. Mål for opplæringa er at eleven skal kunne:. Observere og samtale med eleven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg