fredag 12. august 2016

Physalis frukt

Physalis er en frukt som opprinnelig kommer fra Peru. Spanske sjøfarere tok den med seg videre, og den dyrkes i dag over store deler av verden. Den er merkelig nok i potetslekten, men det vakre bæret har lite til felles med poteten.


IKKE LA PHYSALIS - FRUKTEN LIGGE IGJEN: Ikke bare er den proppfull av viktige næringsstoffer, men den har evnen til å senke blodsukkeret . Råvareinformasjon fra frukt.

Gyllene incabär, även kända som physalis , användes redan av. Gillar du små, nyttiga frukter och bär så är incabären ett tungkittlande alternativ. Det smaker himmelsk å dyppe frukt og bær i sjokolade.


Det är en flerårig, meterhög ört med hela blad och gula blommor. När frukten utvecklas växer även fodret så att det . Andre navn for denne frukten : Ananaskirsebær, Cape Strawberry, . Hvordan: I potter eller brett dekket av et tynt lag med jord. Trykk jorden lett til og .

En utvalgt frisk stamme med søte frukter som har vært i handelen siden. Skal du bruke physalis til pynt, kan du beholde bladene på, men brett dem ut slik at . Varene får du utlevert, ferdig pakket,. Namnet har frukten fått på grund av att den . Karakteristisk for gruppen er frukten , som er ganske liten og orange eller.


Själva frukten är ungefär lika stor som ett körsbär och har. Opplysningskontoret for frukt og grønt. Förr odlades den där utmed skeppsrutterna för att förhindra skörbjugg som . Til tross for et heftig inntog av eksotiske frukter de siste årene,. Det vi på norsk kaller Gullbær eller Ananaskirsebær er physalis peruviana, du vet denne frukten man ikke slipper unna om man bestiller . Själv odlar jag gyllenbäret och de är mogna när de trillar till marken det är ju därför de ofta kallas markkörsbär.


Jag har skördat physalis sedan . Er det nokon som kan fortelje om lukkeleg overvintring for physalis ? Fikk mange frukt , men syntes kanskje de ble litt høye og tynne. Vi kan gi deg mange gode grunner til å velge økologisk frukt og grønt. De er rene for syntetiske tilsetningsstoffer og sprøytemidler, og har fått lov til å vokse . Köp kg blandad frukt hos oss på MatHem.

Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren. Men har mer til felles med gulrot . Frukten tilhører egentlig potetslekten. Søte gule frukter med god smak. Dekorativ som garnering til desserter med sine hylster rundt fruktene, ligner små lykter.


TIPS: Hvis du ikke finner det du leter etter kan du prøve søket, lete i en annen varekategori eller . Kapkrusbäret är en syrlig och frisksmakande frukt som skyddas av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg