onsdag 24. august 2016

Pynte kake med blomster

Alt om planter, blomster , kjøkkenhage og utemøbler. Her gir vi deg gode tips og ideer til hvordan du kan pynte kaken med spiselige blomster. Spiselige blomster kan brukes som kakepynt , i salater, bakt inn i kaker ,. Kakepynt med stemorsblomster, kandiserte blomster og marsipanroser.


Men sjekk at blomsten er spiselig før du pynter med den, sier hun.

Samtidig vil jeg gi råd om forskjellige pynteteknikker som gjør at andre får helt. Ingenting kan vise en nydelig sommerdag bedre enn småkaker eller en mektig kake , pyntet og dekorert med mange av sommerens blomster. Som kakepynt , i salat, bakt inn i kaker , til supper, til saft og fryst inn i isbitterninger. Blomster brukes mest som pynt , men noen tilfører også . Plukk blomster fra egen hage og bruk dem som pynt på kaken. Vi viser deg hvordan du kandiserer spiselige blomster.


Drop flowers er en flott, dekorativ blomst du kan lage direkte på kaken med smørkrem, eller i icing, so.

Pynt de gjerne med litt shimmer dust. Dryss litt kjærlighet over dine kaker og cupcakes med disse spiselige blomster - konfetti. Søte små figurer med en skimrende finish gir en romantisk pynt på kaker ,. Jeg har her laget en trinn for trinn beskrivelse på denne kaken.


Fortsett å lese Trinn for. Jeg synes det er utrolig gøy å lage blomster av marsipan eller fondant. Roser pynter lett opp en enkel kake.


Det tar litt tid å lage, . Har du lyst til å lage nydelige blomster til din neste kake , men. Dette pulveret bruker jeg til all pynt som skal holde en spesiell form og vil gjøre . Her får du en oversikt over blomster du trygt kan ha på tallerkenen. Syrin: Bruk dem som pynt på kake eller i drinker eller lag saft eller gelé . Kaken er ofte midtpunktet i en bryllupsfeiring.


Enten bryllupskake er liten eller stor, blader designen inntrykk på gjestene. Dessverre, bryllup kaker kan være dyrt. Alle spiselige blomster – enten de er kjøpt i konsum, som plante eller frø – skal.

Kaker , pavlovaer, geleer og is ser flott ut med noen fargerike blomster til pynt. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt ferdig kakepynt I form av blomster. Eller om noen vet om jeg kan . Drysse kronbladene over salaten, bakes inn i kake , trekkes til en te eller tørke for å pynte kake med utenfor sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg