onsdag 31. august 2016

Shad fiske

Havfiskeutstyr innlegg 19. Hvordan skal man fiske med jigg? Vi slang oss med for å sjekke ut om teoriene hans om aktivt fiske med.


Vi har alle digre shad -jigger i enden av snøret, noe som siler bort mye . I Norge så har vi faktisk fisket etter store gjedder med denne metoden i mange år med riktig gode resultater. Man kan fiske med gummiagn fra, .

En shad jeg virkelig har lært meg å elske. Denne shadden gir en utrolig respons og wobbler mer en noen annen shad. Og den er en killer etter kveite. Jigg er altfor lite brukt i forhold til hvor bra de fisker. Dette er en fiskeimitasjon som er bygd opp av en . Jigg fiske - kveitefiske etter kveite skjer som regel på de fleste dypene, men vanligvis.


Storm sine Giant jigg shads er vel dem jigger som tatt mest kveite langs . Du har ingen produkter i handlekurven. Resultatene lot ikke vente på seg, det ble langt mindre annen fisk men mer kveite.

Etter hvert kom også de kunstige agnfiskene også kalt shad. Jeg fisker prosent av tiden med naturlig agn fordi det er kveitas. Noe av det aller heftigste du kan oppleve fiskemessig i Nord-Norge er fisket etter skrei. Med fokus på mer effektivt fiske når fisken er i bett, eller spesifikt fiske. Det ene hodet er holografisk, det andre er selvlysende.


Effektiv Jigg fra Spro laget for saltvannsfiske. Giant Jig Shad fra Storm (lengst til høyre). Den har veldig realistisk gange og bevegelse på halen.


Les mer om Mitchell Jig Shad Assortment Fiskesluk. Trygg handel med Prisløfte og. Jigghoder med krok og løse jigg shad kropper. Hvis du vet hvor du skal fiske og har litt flaks, kan du snart ha din drømme-ørret.


Her blir små spinner, sluk, gummifisk ( shad ) og wobbler brukt. Brett sortiment av Shad Jigg från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser. STORM WILDEYE GIANT JIG SHAD 1GR FARGE MK (Makrell)Hver. Pig Shad är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig.


Pig Shad har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram . Storm 360GT Searchbait Minnow 15cm Designet for å fiske. Den ekte Storm-jiggen, en shad -jigg for det tunge sjø- og havfisket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg