torsdag 18. august 2016

Mester grønn utepotter

Se sommerens nye utepotter. De er laget av fiberclay, plast og kurv og er lette å flytte på og tåler frost. Det er holdbare og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert . Holdbare utepotter i resirkulert plast.


Ecopots utepotter ved inngangspartiet.

Sortimentet kan variere noe fra. Utepotter med Anemoner Last ned bilde. Blomstene blir fraktet fra produsent. Sommerens nye utepotter er ute i butikkene nå. For dager siden - NY PRIS!


Vi har også sandstone utepotter i plast, med et praktisk selvvanningssystem. Pris: Fire stk til kroner.

Så våre flotte utepotter i fiberclay materiale. Plassér de sammen i grupper og skap en frodig stemning på uteplassen din. For andre år på rad arrangerer vi Matfestival - Kokkenes Mesterlaug.


Tenk bærekraft på terrassen! De tuin van Ilona en Raymon moest een moderne en gezellige relaxplek worden. Ook wilden ze graag wat fijne speelplekjes voor hun drie jonge meiden.


Nå har vi fått inn disse blå Akershus utepottene med riller. Plassér store og små utepotter i en gruppe, så skaper man en lun og . Mester Grønn ligger i 1A NOR benytt inngang E for korteste vei. Sommersesongen bringer med seg varierende vær.


Vi kan oppleve både stekende sol, regnvær og vind på samme dag. For å holde hagen grønn og frodig er . Nå fyller vi opp butikkene med masse fine utepotter. Daybed Beddo designed by Chris Liljenberg Halstrøm for Skagerak. Simple and cool daybeds on the terrace creates a cosy atmosphere.


Begge tåler frost og kan stå ute hele året.

Skulle du ønske at du hadde grønne fingre? Da kan du enten fortsette å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg