onsdag 3. august 2016

Barbersett

Gjør deg selv, lommeboka og miljøet en tjeneste og kom i gang med et av våre introduksjonssett! Startsett til tradisjonell. Våre flotte barbersett med tradisjonell barberhøvel eller barberkniv. Få det du trenger til en bedre pris. Nevnte vi at barbersett er perfekt som gave og?


Mühle Rytmo barbersett deler.

Dette barbersettet er perfekt for den som vil komme i gang med tradisjonell barbering og ønsker produkter av beste kvalitet! I barberstativet oppbevares dine barberverktøy på den beste måten . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på. Shavecare er nettbutikken for menn.


Sammenleggbar barberkniv i futteral. Selv om Rytmo-serien er den rimeligste . Et skikkelig barbersett fortjener å bli vist frem! Med et lekkert stativ i matchende tre holder du styr på barbersakene, samtidig som du innfører litt ekstra stil på .

Flott barbersett til menn med barberhøvel, barberstativ, såpekopp og barberkost. Settet inneholder vår bestselgende tradisjonelle barberhøvel. I tillegg får du med en solid barberkost Silvertip. Fitjar Islands eksklusive barbersett er den perfekte løsning for de som fortjener det absolutt beste.


Her får du det perfekt barbersæt til manden, der elsker sine Gillette Fusion barberblade. Website Under Construction. God gammeldag barbering med barberkost og barbersåpe gir en ekstra god følelse. Selger et retro barbersett ønsker kr 1kan sendes mot tillegg for porto. Muhle Rytmo barbersett med blads høvel.


Helt i fra begynnelsen her på barberhøvel. Viser til (av produkter). Nå med barbersåpe i pakken til samme pris! Omega er kvalitetsmerket fra Italia. Barberingssett fra Iris Hantverk.


Et av de ledende merker innenfor luksus barbering. Her har du alt du trenger for. Gavesett med herlig, skummende barbersåpe fra Alveland og en klassisk barberbørste i hemutre med naturbust.

Leveres med en folder spekket med nyttige tips . Gammelt barbersett i skinn veske. Et pent barbersett i etui, . Eksklusivt barbersett som passer våre blader, herre. Holder, barberkost, skål i metall og barbersåpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg