onsdag 31. august 2016

Giftige planter for katter

Katter liker ikke bare gress - de tygger også gjerne på andre planter hvis de får muligheten til det. Noen planter er så giftige for katten at den . Vi viser deg hvilke planter og blomster som er giftige og som du burde holde unna. Blomstene dine kan være dødelige for hunden og katten. Er det noen som har en oversikt over hvilke planter som er giftige for katter ? Vet det finnes noen sider med en oversikt, men jeg kommer .

Er elegantbergpalme eller . Med katt i hus gjelder det å passe på for noen katter spiser på plantene. Der har de samlet plantene som er giftige for katt øverst og nedenfor kommer de . Rigtig mange af vore stueplanter og buketblomster er giftige for katte. Man kan håbe at katten holder sig til kattegræsset – men der er ingen . Vær derfor forsiktig med hvilke typer planter du har hjemme hvis du har en katt som liker å smake på blomster og blader. Plasser giftige planter på et sted der . Alle vi som har katter vet at de liker å snafse på alt mulig som vokser og gror - inkl.


Pus har en tendens til å tygge løs på planter i vinduskarmen eller.

De fleste vet at enkelte arter er farlige for . Katter er ikke i stand til å skille giftige og ikke- giftige planter fra hverandre. Planter med store blader virker generelt uinteressante for mine katter. Jeg har også en del giftige planter (Aristolochia) og har aldri opplevd at . Vet du noe om tullipaner er giftige ? Trygge planter innlegg 16.


Hva er giftig for katter ? Forbruker, jus og økonomi. Flere resultater fra forum. Skikkelig giftige planter smaker så grønngrusefullt forferdelig at barn ikke får i seg nok til at det.


Bikkjer og katter knasker ofte på stueplanter. I enkelte tilfeller kan den giftige reaksjonen til planter være veldig mil mens i andre kan den være selvbegrensende, hvilket betyr at katten vil bli frisk på . Bladene inneholder irriterende stoffer, og knollene kan være livsfarlige for katter og hunder. Her er en annen nyttig link ang.


Katter spiser planter og gress fordi det hjelper på hårballer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg