onsdag 31. august 2016

Salmiakk mot småfluer

Har du fått bananfluer, småfluer eller fruktfluer i huset. En innsender sier at det skal gå an å bruke salmiakk mot de små fluene. Har hellt salmiakk i avløpene i tilfelle det var der jævelskapen satt, men. Leela, men mot småfluer på kjøkkenet. Hvordan få vekk små fluer overalt i hele huset.


Få vekk småfluer fra blomsterpottene?

Flere resultater fra forum. Hus og hage - Kvinneguiden. Salmiakk kan hjelpe mot småfluer på planter. Dersom du blander teskje salmiakk pr. Hvitløk mot småfluer på planter er et godt råd.


Planter - hvitløk mot småfluer. Del en hvitløkfedd i små skiver og dytt dem ned i jorden. Brukte denne blandingen mot svarte fluer i høst, samtidig som jeg satte fyrstikker i . For øvrig finnes det flere ” kjerringråd” mot hærmygg og svarte fluer , f.

Her er trikset som får bukt med problemet. Tenker å blande salmiakk , grønnsåpe og eddik for å prøve det også, selvsagt. Vann potteplanter minst mulig i en periode hvor du sloss mot bananfluene. Hell i litt klor eller salmiakk i sluken på vaskene i huset.


Det jeg synes er så rart, er at jeg aldri hadde problemer med fluer på. Det høres ut som det er fluer som kommer fra planter du har fått, prøv. Disse fluene i blomsterpottene er egentlig ikke fluer i det hele tatt, men mygg.


Etter hva jeg fant ut på nettet, kan man tilsette en bitteliten mengde salmiakk i . Det er lett å fly ut igjen. Lukter det surt av kjøkkenvasken, bør du helle klor eller salmiakk i sluket. Det frister bananfluene mindre enn det sure. Jeg fikk et godt råd her på dol mot småfluene som hjalp! Hvis du har fluer i vinduet og ønsker å minske eller fjerne problemet, må du gjøre noe nå.


Thomassen advarer mot å bruke fluespray direkte på fluene:. Så leste vi på nett om diverse kjerringråd mot fluer og tenkte at dette måtte vi bare prøve. Vi fylte en brødpose med vann, knyttet den godt igjen . Virker mot alt i alle tider.


For fluer kan du sprøyte inne i vinduskarmen, er ikke plaget med fluer.

Mange planter og sopp er blitt brukt som middel mot utøy og skadedyr. Men fluer som epleveps, kålflue, gulrotflue og selleriflue dreper planter. Det faktum at veps avskyr lukten av salmiakk , og på den annen side ikke kan stå for søtsaker , . Nellik vil ikke bare holde fluer unna, det fungerer også som en naturlig luftrenser for alle rom i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg