mandag 29. august 2016

Syrefast stål 316l

Kjemisk industri, cellolose industri og offshore. Generelt finnes det to typer rustfri materiale. Rustfritt_syrefast_staal_kvaliteter_sammenligningstabel. I syrefast stål er det i tillegg tilsatt molybden som er med på å øke stålets motstandskraft.


Syrefast stål inneholder også mindre karbon enn alminnelig rustfritt stål. Begrepet syrefast stål er tradisjonelt brukt om de rustfrie stålene som har en. Jeg jobber offshore, det som er i AISI 316L syrefast ruster ikke . Betegnelsen SYREFASTE STÅL blir derfor ofte brukt på stål tilsatt Ni og Mo. Bruken av syrefast stål er nærmest ubegrenset. Vi leverer flere typer av syrefaste legeringer.


Dekorasjonsrør, finslipte . Teknisk informasjon: Helgjenget stang (HGS) i syrefast stål A4-kval. UItførelse og mekaniske egenskaper iht. Dyppekolbe i syrefast stål med termostat. Vårt utvalg av Italiensk produserte utedusjer og kraner. AISI 3eller for mer krevende miljøer syrefast stål AISI 316L.


Legg til i favoritter Sammenlign produkt. GLdørstopper syrefast stål 316L. Med syrefast stål og IP 69K egner den seg til de tøffeste oppgavene i de mest utsatte miljøene.


Rør langsømsveiste 316L , metriske Syrefast EN 1. Snittringkupling i syrefast stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg