torsdag 4. august 2016

Aggressive måker

Måkene kan på denne tida av året være til besvær både når det gjelder støy og angrep fra oven. På Fosen finnes det et stort mangfold av . Dette er den tiden der en del fugler som hekker i byene vil være veldig aggressive. Det har en sammenheng med hormonene til fuglene.


Der folk og måker møtes blir det ofte trøbbel. Måker bråker, de driter, og de er aggressive. Men hvordan skal du egentlig forholde deg til dem? I disse sommertider er det ikke uvanlig å møte på aggressive måker som passer på sine hekkeområder.


Opplever måka at du kommer for nært, . Måker som med høylytte skrik og skremmende stup beskytter sine reir og. Høye skrik, etsende ekskrementer og aggressiv oppførsel er bare eksempler på hvordan måker kan forringe nordmenns bokvalitet. Har du opplevd at måkene nærmest river maten ut av hendene dine?


Byas-reporter Fredrik Brimsø gikk gjennom Vågen med . AGDER: Ornitologer og fugleforskere har merket seg det som byfolk flest også har registrert: At måkene i stadig større grad velger å hekke i . Mange sliter med aggressive måker i hekketiden. Det gjelder særlig i tiden ungene er små og springer forsvarsløse omkring på hustak, mellom hus og i gater. I forrige uke oppdaget Wiedemann at måker hadde lagt reir i en. Skremmer bort Måkene er svært aggressive og opptrer alltid på samme måte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg