tirsdag 2. august 2016

Sæteren gård servering

På onsdager har vi ikke varm mat, men et utvalg kafevarer. Finn din gruppetype under og se vårt utvalg. Her tilrettelegges det for at alle barn. Caféens åpningstider ligger under. Stedet ligger idyllisk til i Bærumsmarka, og er spesielt tilrettelagt.


Overnattingssted og turmål i Bærumsmarka som kan leies til aktivitetsdager og overnatting året rundt. Den eies og drives av DNT. Servering av frukt og drikke. Middagslaget hjelper turleder med tilberedning og servering.


Sæteren Gård eies og drives av DNT Oslo og Omegn. Gussiås håper etter hvert å kunne tilby servering lørdager også. Det ble etablert storkjøkken for drift av kafevirksomhet, samt servering til kurs . Gård finner du blant annet tilrettelagte. Kara-gruppa i Asker Skiklubb driver stedet med servering og varmestue. Type kanelboller og kaffe?


Tar de kort eller bare kontant? Og kortest og enklest og flatest er å gå fra Haga? Det blir enkel servering , kano, brettspill, hinder-. Velg hva du vil se i kartet.


Veien videre går over Skrivarberget og ned til . Gård - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kafeen er åpen med enkel servering. Trondhjems Turistforening skal nå overta driften av Rønningen gård i. Vertskapet Eva Hestnes og Tore Paulsen skal ha faste åpningstider og servering. Hosingssetra, foredrag om seterliv, servering.


Du kan trille til følgende hytter både sommer og vinter, nesten alle med servering. Vi serverer barnehagebakte rundstykker, pålegg og drikke til store og små. Etter toget blir det sang og servering av lussekatter, pepperkaker, saft og kaffe. OVERNATTINGSTUR TIL SÆTEREN GÅRD. Progra18:45: Dørene åpnes, servering klar.


Onsdag: Senest oppmøte kl. Fredag: Leos lekelan servering på maxi-basen. Til info har vi følgende . Be med deg familie, kollegaer eller gode vener på 4- retters skråpå-tå på Brimi sæter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg