fredag 8. august 2014

Bålfat med gnistfanger

Flott bålfat for bålkos ute. Fatet har sidebord for avlastning ved grilling og gnistfangere som sørger for et sikkert bål. Traeger bålpanne med grillrist og gnistfanger.


Espegard bålfat med sidebord og tårn. Beskytt omgivelsene for springende gnister. Passer til Bålpanne og Fyrfat 60. Stilfullt rustrødt fat som gir ekstra stemning til fest og fritid.


Diameter på bålfatet er cm. Se også vår tilhørende gnistfanger. Grillrist til bålfat cm. Gnistfangeren sørger for sikker bålkos og . Noen er helt enkle, andre har både gnistfanger og grillrist.


Bålfat er rett og slett et fat å tenne bål på. Uansett design og bruksområde, så vil et . Har du tenkt å handle julegaver hos oss er fristen for . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Vi selger også diverse tilbehør som lokk, gnistfanger , rister m. Det bør vel være gnistfanger på den.


Valgfritt ullsett fra Aclima. Med et kult, moderne design, vil bålfatet Stamford fra RedFire være et stilig tillegg til hagen eller. Leveringen inkluderer et bålfat , en ildrake og en gnistfanger. Morsø Ignis - Et stilig bålfat for de fine øyeblikkene i hagen. Ild fanger - dansende, varme flammer er et naturlig samlingssted som inviterer deg til ro, forsypelse . Bålpanne er et helårsprodukt og kan brukes både som et utekjøkken og bålfat.


Flammetønna bålfat gir en ren, stor og fortryllende flamme. Den brenner på letthåndterlige trepellets. Ingen unødvendig røyk trenger lenger å havne hos naboen . Emaljert bunnpanne, det er kombinert grillrist og stekeplate i støpejern, gnistfangere i sidene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg