fredag 29. august 2014

Spraylakk metall

Serien har produkter som kan brukes rett på metall , tre og hardplast – eller rett på rust. Her er noen tips og litt inspirasjon, så er det er bare å sette i gang å fornye . Hjem › Jernvare › Male og tapetsere Bufret Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust?


Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.

Quick Bengalack finnes både som spray eller en lakk som pensles på overflaten. Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall. Gir en frostet overflate på glass! En blå, rosemalt lysestake fant vi til ti kroner på et loppemarked.


Etter litt vask og spraymaling fremstår den nå som trendy, blank sort. Vi tilbyr et bredt utvalg produkter beregnet for korrosjonsbeskyttelse og dekorasjon av metall. Alt fra enkle primere til avanserte 2-komponente UV- bestandige .

Mipa PU 2PU- lakk 2K med valgfri glans. Velg glans og mengde i nedtrekksmenyene! Metallgrunningen fås i både spray og lakk.


Sorterer etter: Relevans, Nyheter . Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk. Merke: Bengalack og Hammerite. Se utvalget på nett og kjøp i butik. Nå har jeg prøvd både spraymaling og spraylakk , men har best erfaring.


Bakdelen med malingen er at den ikke sitter like godt på metall og . Nordsjø decomax spraylakk sort matt 400ml. Decomax svart og matt spraylakk fra Nordsjö anvendes på metall og trekverk. Med spray har du lakk og påføringsverktøy i ett – rist og spray!


Med det store utvalget av . Se alt av Olje, lakk og spray. Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overfalte til underlag av metall , tre og hardplast inne som ute. Sprayen er oljebasert og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg