mandag 18. august 2014

Plastrister sau

MIK Stepper er den originale plastrista for sau og geit, og den eneste med. MIK har over års erfaring med plastrister , og bruker kun førsteklasses råvarer. Alle priser på siden er eks. Vi tar forbehold om at prisendringer kan forekomme.


Fabrikknye grønne Premium plastrister , og bæring, til sau , geit, gris og kalv. HS plastrister til sau har en størrelse på 40xcm.

Bærejern dimensjoneres etter . Felleskjøpet nettbutikk - Tegle Plastrist for sau 450x6fra Tegle. HS- PLASTRISTER for sau : 40x80cm. Det kan brukes 5mm og 6mm bæring. Vår erfaring er at plastrister sliter for lite.


Strekkmetall for sau uten gjødselkjeller innlegg 20. Starte med sau , trenger råd fra erfarne innlegg 21. Bygge driftsbygning sau innlegg 12. Flere resultater fra gardsdrift.

Bufret MIK plastrister for sau og geit, skaper trivsel og lettvint stell av dyr. Plastristene gjør at levetiden på gulvet nesten er ubegrenset! Den originale plastrista for sau og geit fra Fjøssystemer. Målet med dette studiet er å sammenlikne klauvslitasje hos sau stasjonært på. Ett av argumentene mot plastgolv til sau er glatthet og sklisikkerhet.


Det er Fjøssystemer som forhandler MIK plastrister i Norge, og det er. Vi har utviklet en helt egen innredning for sau , samt at vi også her har import av de beste produktene. Godt kjent i bransjen er MIK plastrister , et produkt vi har . Stenge av forbrett med ekstra port. Smart deltalj, så slipper du å snu sau på smale forbrett. Nortura har visningsfjøs for sau der medlemmer kan søke ideer om de skal.


Vi leverer komplette bærejern i varmgalvanisert stål for plastrister. Denne artikkelen finnes i Norsk Sau og Geit sin fagdatabase på Internett,. Gården har 1vinterforede sau (NKS), hvor alle med lam slippes på utmarksbeite om sommeren. Driftsbygningen er i tre med storbinger, plastrister og . Sau på tallegulv trenger større areal enn på spaltegulv, slik at tallen. Jorunn Kvernen og Hilmar Kleppe på Frei i Kristiansund – sau.


Telemark sau og geit til den årlige haustsamlinga.

Håvard har valt å bruke plastrister til underlag, der den siste rista . I fjøset er det også undervisningsrom med flott utsikt over fjøset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg