torsdag 7. august 2014

Hjemmelaget gjødsel

Naturlig, hjemmelaget gjødsel gir sunne og sterke planter. Med litt kløkt kan du bli selvforsynt med gjødsel til hagen. Om det er gjerrighet eller idealisme er jeg ikke helt sikker på.


Har du te tilovers som ikke drikkes kan dette komme til nytte som næringsrik gjødsel til stue- og hageplanter. Denne artikkelen skulle egentlig handle om hvordan du lager hjemmelaget gjødsel av brennesle, som du også kan spise, om det frister mer.

Lurer du på hva slags gjødsel du kan bruke for å få plantene til å trives? Her gir vi deg kjerringråd som får hagen din til å blomstre som aldri . Her er noen tips hvordan du kan bruke naturlig husholdningsavfall som gjødsel i hagen og eller innendørs. Organisk gjødsel tilfører både . Ved å bruke hjemmelaget , naturlig gjødning kan du hjelpe plantene dine med å blomstre.


På samme måte som flytende gjødsel av hestemøkk, vil en suppe av . Framstilling av kunstgjødsel krever store mengder energi.

Med naturgjødsel gir vi næring til livet i jorden - ikke bare til plantene. Dette er et viktig prinsipp i . Når gjødsel tilføres plantene sammen med vann, kommer næringsstoffene raskt i kontakt med røttene – som tar opp både vann og. Hei, vi har flotte tomatplanter og agurkplanter i drivhuset. Snart kan vi nyte fruktene, men vi har et problem.


Vi er usikre på hvor ofte plantene . Bufret hjemmelaget gjødsel for planter. De dekorere planter og er den beste måten å åpne døren til vårt hjem til natur. Men for planter å vokse sunt og vakkert . Alle har behov for mer vann, men man må ikke gjødsle eller vanne for mye. Sjekk om det er vann på skåla en halvtime etter du har vannet. Fordelen med å bruke organisk gjødsel kontra mineralgjødsel er at man ikke bare tilfører mineraler, men også organisk materiale.


Vi anbefaler deg å holde plantene vekk fra noen kjemikalier, så gir vi en økologisk alternativ og naturlig, hjemmelaget gjødsel oppskrift. Jeg har en del urter i min hage og jeg ønsker i alle fall ikke å gjødsle de. Gjødsel , gjødselvann, grønnsaker, hjemmelaget , .

Hvordan lage hjemmelaget gjødsel for Frukttrær Frukttrær er lyse og vakre i hjemmet hager, med frodig vegetasjon, søte blomster og velsmakende frukt avlinger. Gjør din grønne fingre enda grønnere ved å levere dine potteplanter med gjødsel å oppmuntre sunn vekst og økt blomstring. Unngå potensielt skadelige . Hjemmelaget kompost kan steriliseres effektivt ved hjelp av kokende vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg