mandag 18. august 2014

Norrøna lofoten

Se og kjøp Norrønas lofoten -produkter til ski og snowboard på nett. Kolleksjonen er utformet for frikjøring, med Gore-Tex og et fokus på fleksibilitet, funksjonalitet . Developed for freeride skiing with use of Gore-Tex and with a fokus on flexibility, functionality. Gjennom teknisk innovasjon og . Bland ulike stiler og farger for å finne din .

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Topp til ski, snowboard og toppturer. En lett, solid og allsidig jakke.


Med smarte tekniske detaljer og materialvalg får du en bukse med Gore Tex. Purely technical, highly durable and proudly practical, the lofoten collection places functional freeride design. Jakke, bukse eller primaloft jakken er praktiske og slitesterke.


Både bukse og jakke er i størrelse medium.

Denne sekken har plass til alt du trenger til en . Kompromissløs og romslig ski- og snowboardsekk kompatibel med Removable Airbag 3. Tagged with norrøna lofoten. Norrøna Lofoten er laget for ekstremt vær og terreng. Gore-Tex Pro jakke ble produsert uten noen kompromiss for å oppfylle frikjørernes krav til beskyttelse mot de mest krevende forholdene i fjellet, og satte.


Jakken er i fin stan ingen hull elr lingnende. Norrona-Review-Snowboard-Wear-picture-1 . SPORTSBUA - Trondheims kompetansesenter på ski, sykkel, topptur, kajakk og bekledning. Vi sender til hele landet! Lofoten Gore-Tex Pro, vestes Alpha Jacket et WarmHighLoft.


Lofoten Alpha raw Zip Hoodie er vårt varmeste plagg i forhold til vekt i ski- og snowboard-kolleksjonen for damer. Den er perfekt for krevende eventyr, . Passer til alt av friluftsaktiviteter. Vår mest fleksible vanntette skalljakke til frikjøring på ski med alle nødvendige.


Buksene har mange av de samme egenskapene som forgjengeren lofoten. Utstyr til jakt, friluft og fjellsport. Tynn og varm fleece som gir passe isolasjon, transporterer fuktighet, tørker raskt og passer perfekt til allsidig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg