fredag 29. august 2014

Plengjødsel test

Gjødsel er avgjørende for om gressplenen blir sterk og frodig. NPK- gjødsel har kort virketi og derfor anbefales det at du gjødsler i små mengder og flere ganger gjennom sesongen. Vi tester batteridrevne hekksakser . Trengs forskjellig gjødsel til forskjellige planter? I fjor høstet testet vi ut høstgjødsling av plen med produktet Grass GTI fra Nelson Garden, .

For å få en ordentlig grønn og frisk plen bør du gjødsle et par ganger per sesong. Vi har forskjellige gjødslingsprodukter for fjerning av mose og ugress, eller som . Han nevner plengjødsel og hagegjødsel som gode alternativer. Ved å bruke organisk gjødsel vil en legge forholdene til rette slik at en får mange makker og et rikt mikroliv i jorden. Dette livet under plentorven . Mosefjerner som du strør for hån kan også inneholde gjødsel.


Trim mosefjerner er et eksempel på et slikt produkt, og kan kjøpes hos blant . Bruker du organisk gjødsel kan du gjødsle plen, trær og busker når du vil, også på en solskinnsdag.

Vi har testet løvetannfjernere, og ugressmiddelet Roundup Gel. Og visste du at vidunderuniversalmiddelet eddik også egner seg til å få bukt . Det beste er å gjødsle eller at du setter på vannspreder på plenen umiddelbart etter at du har gjødslet. Mange gartnere anbefaler også at man gjødsler plenen . Vi gir deg tipsene for hvordan du kan gjødsle best mulig.


Yaras produktportefølje og agronomiske ekspertise blir stadig mer verdifull i et miljø med økt fokus på effektivitet i landbruket, matsikkerhet og god . Og da handler det om gjødsel , lys, vanning og rett vekst på rett sted. Dessuten kan gressklipp som er kort bli liggende på plenene og fungerer som gjødsel. Bioklippere er spesielt beregnet på denne formen for . Bildet illustrerer hvor god denne gjødselen er. Den ble testet på plen tidlig vår og resultatet (sikksakk-mønsteret) er etter dager.


Flytende plengjødsel , Grass GTI, er både hurtig og enkel å ta i bruk. Man kobler hageslangen direkte til beholderen, og så er man i gang! Med næring gjelder det samme for plenen din som med oss mennesker. Den har det best med lite næring ofte fremfor mye næring en gang i blant.


Leser at kalksalpeter er en vanlig gjødsel for uteplanter.

Hvorfor ikke bruke vanlig NPK gjødsel , dette inneholder jo også nitrogen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg