fredag 15. august 2014

Musegift voksblokk

TRINOL MUSEGIFT VOKSBLOKK 200G. Voksblokker som inneholder musegift til bekjempelse av mus inne. Inneholder giften klorofacinon. Musene dør etter 2-dager etter inntak av åte.


Musefelle mouse snap med åte stk pr pose. Musegift No Mouse Korn 1Gram Hurtigvirkende.

I tillegg har det kommet mer avanserte løsninger de senere år som avliver med støt og skremmer med høyfrekvente lyder. Giften legges i åtestasjoner (kjøpes separat). Mangler: voksblokk Så farlig er musegift for andre dyr - Forskning.


At katter forsyner seg kraftig av mus, er en kjent sak. Det er derimot ikke kjent hvor mange katter som blir skadet av musegift. Bufret Lignende Trinol er en danskeiet virksomhet, som driver med produksjon og salg av insekt- og gnagermidler.


Vi arbeider dessuten med rådgivning og salg af . En åtestasjon med en hardtslående rottefelle i plast og metall.

For bekjempelse av rotter og mus, utendørs og innendørs. Jeg kjøpte slike voksblokker med gift og slang litt rundt. Bli den første som omtaler dette produktet. Plutselig oppdaget de at den ene hunden hadde åpnet døren til spisskammerset og tygget på en blokk med musegift.


Legg voksblokker i åtestasjoner. Hjem og hage › Hage og uterom › Ugress og skadedyr Bufret SILVALURE. Vi bruker gift av typen voksblokker - den trenger musa kun å spise av en.


Normale musegift (strøtypen) må de stort sett spise av både to og tre . Trinol rotte og musegift i voksblokkform med hull, slik at de sikkert kan festes i . La ut musegift langs husveggene i fjor høst, og det ser ut til å ha fjernet. Det var voksblokker med gift, som man legger i egne små bokser som . Sjekk priser på voksblokk. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp voksblokk billig i nettbutikkene. Rottegift musegift voksblokk i lsvekt - Skadedyrshop 30. Trinol voksblokker mot mus - Hegdehaugens Jernvarehandel. TESTASJON KLERAT VOKSBLOKK 2X20GRM.

Klerat voksblokk åtestasjon: ferdigfylt åtestasjon Frap Block 4pk: 4. Vi selger ogs Klerat musegift rottegift voksblokker , som er en kruttsterk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg