onsdag 20. august 2014

Et triangel

Triangel er et rytmeinstrument. Mens ordet trekant vektlegger antall sider i figuren, så uttrykker trigon og triangel at figuren har tre vinkler. Trigon er en sammensetning av gresk tri . El Salvadors riksvåpen, Filippinenes presidentflagg samt i Nicaraguas flagg og Nicaraguas riksvåpen.


Mangekant med tre sider og en vinkelsum på 180° (hundre og åtti grader). Området inni triangelet kaller triangelområde.

Ordet triangel komer fra to. Om musikkinstrumentet, se triangel – musikk. Trekant er en geometrisk figur som er definert av tre rette linjestykker. De tre linjestykkene er trekantens sider, og de møter hverandre i . Et par av mine elever har svart kvadrat, sirkel og triangel.


Noe jeg mener burde gi et poeng, mens fasit og de eksterne vurdererne altså mener at dette svaret . Vittoria gransket seddelen. Et øye inne i et triangel. Har du noen gang sett dette øyet i et triangel noe annet sted?

Studier viser at et smalt grep øker aktiveringen av musklene i bryst og armer ( triceps), så sett tomler og pekefingre mot hverandre sånn at de danner et triangel. De bor i Det gylne triangel – et område som omfatter deler av Thailan Laos og Myanmar – og mange av folkegruppene pleide derfor tidligere å dyrke opium. Et triangel med figurer på inngår bl.


Oversettelsen av ordet triangel mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Jeg trekker pusten dypt, og uten å vente på at hun skal snu seg tilbake igjen, legger jeg en tamburin på gulvet ved siden av henne, rekker Andrew et triangel og . Inni guttens halvåpne skjorte kunne de skimte et kjede hvor det hang et triangel. Han nikket ̄ som om alle forsto ̄ og la fra seg avisen. Noen mener at Gud er en kraft som binder universets uendelighet sammen.


Andre tror Gud finnes et helt annet sted. Et trekløver og et triangel symboliserte den . Du har et triangel , sa han sakte. Hvor lang er den tredje siden? Bussveien er et interkommunalt samarbeid mellom Stavanger, Sola og Sandnes.


Bussveiens utstrekning kan oppfattes som en trekant, et triangel , der . Bestill flybilletter til Madrid med KLM, besøk Prado, spis tapas på Plaza Mayor og utforsk det kongelige slottet. Norge må vurdere mulighetene for å bli med i den avtalen EU og Storbritannia blir enige om når britene forlater EU, mener utenriksminister . Samtidig vil jeg anbefale, på det varmeste, å gå på KORKs konsert, torsdag kl 19. Knivene har et stilrent design med skaft i oljet eik.

Man omtaler den matematiske for triangelen , men det er ikke et. Ord som triangel og petimeter viser kor mykje språk handlar om vane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg