torsdag 28. august 2014

Trykksprøyte jernia

Med sikkerhetsventil og mengdeindikator. Dysen kan stilles inn trinnløst fra skarp stråle til . TRYKKSPRØYTE COMFORT 25L. Ironside trykksprøyte , egnet til mange formål.


På lager i Jernia butikker. Multifunksjonssprøyte for hjem og hage med flere forbedrede funksjoner. Kjøp best i test trykksprøyte trykksprøyte billig i nettbutikkene.


Gressklipper batteri rotak li. Du rekker fint å vaske huset i løpet av en dag, mener Jernias malingssjef. Title: Jernia Påskekampanje, Author: Storo Storsenter, Name: Jernia. Påfør terrasserens med pensel på forlengerskaft eller trykksprøyte , flere bord av gangen. Skumlegger med dosering liter.


Skumdyse som gir ekstra skum for effektiv rengjøring av flater som bil, motorsykler, glass, stein etc. Spyl godt av, til det ikke skummer lenger er en god regel. Tilbehør inkluderer en forlengelse på 42m . Trykksprøyte ltr plast med messingmunnstykke.


Bruk trykksprøyte med utventilen til et Corneliusfat, noe lignende som i denne. Følelsen av å lykkes hjemme. Hvor store mengder bruker jeg, tar jeg det i en trykksprøyte å påfører det på ugresset (og gresset) eller bruker jeg vanlig vannkanne? Jernia har alt du trenger av tilbehør til grill.


Pellets får du hos din Jernia forhandler. Nyhet kun hos jernia 29- Rapid stiftepistol Rapid funksjoner. Sonax såper og diverse fra Gekås som skal prøves ut sammen med en trykksprøyte beregnet for avfetting.


Påfør nedenfra og opp, så det ikke blir skjolder. Ergonomisk multifunksjons sprøyte for hage og hjemmet. Comfort trykksprøyte liter. Ta med vår 2L trykksprøyte til påføring av maurmidlene. Nedenfor finner du en del informasjon om bekjempelse og råd og tips om maur.


Velg hvilken Jernia -butikk du ønsker å hente dem i. Spar tid og bestill dine varer på jernia. Varene er klare til henting. Kom innom og hent i din nærmeste Jernia -butikk. Fiskars Ugressfjerner Jernia.


Roudup trykksprøyte til større arealerRoundup Ugressmiddel. Innen timer står varene dine klare og venter på deg. Liten demonstrasjon på vår minste trykksprøyte fra Hozelock. Sjekk ut de gærne tilbudene hos Jernia !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg