tirsdag 19. august 2014

Kjemisk anker leca

HIT-HY 2A kjemisk anker. Hilti 2-komponent kjemisk anker til betong. Hilti HIT -HY 1MAX systemet er ikke bare et godt kjemisk anker , . Da fulgte det med en stor bit Leca , med skruen sittende i. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir.

Den enkle og effektive måten å montere på ! Sjekket på Motek, de hadde (selvfølgelig) noe for Siporex og Leca som kostet. Anker med innvendige gjenger. Til massive byggematerialer (betong, mur, leca ). Brukes med kjemisk anker R-CAS-V for montering med rotasjon. Verdiene under gjelder for bruk med kjemisk anker R-HAC-V ( hammerpatron). Til forankring i porøse materialer som tegl og leca , tilbyr fischer et.


ESSVE CM300E er en Europagodkjent kjemisk forankring beregnet for innfestning av.

Kraftig kjemisk innfesting med bredt bruksområde. For montering av gjengestang, armeringsstål og lignende i betong, sprukket betong, ved . Bufret Lignende MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.


Når du borer i leca , og ikke bruker kjemisk anker , så setter du ikke på slagfunksjonen på bormaskinen din. Bare bor som om du boret i tre eller . Vårt sterke og miljøvennlige kjemiske anker t. Godt egnet for temperaturer ned til – grader. Soudafix VE 400-SF er et 2-komponent kjemisk anker for trykkfri sikring av.


Nytt kjemisk ankersystem fra Hilti. Hilti lanserer nå et festemiddel for deg som jobber med porøse materialer, for eksempel leca , tegl, hultegl, . Feste av bærende konstruksjoner som ribor bjelker terrasser, garasjeporter og. KJEMISKE ANKER anker FHB II-P. Alle synlige hjørner fases av med trekantlekt.


I hvert trappetrinn bores hull og bolter festes med kjemisk anker. Det er viktig at all dårlig leca. Hilti kjemisk anker for betong og fjell, epoxybasert. Hei Har dere noen erfaring med å bruke limanker for å feste stanger på leca mur ?

Jeg har hørt at dette ikke holder overtid. Leca U-blokkarmering, kaldvalset med ribber. Eksempel på fagverksarmering, Leca Sikksakk-armering. Klebeanker er en kjemisk forankring som gir lokal.


Perfohylsen benyttes sammen med ankermasse VMU PLUS og ankerstang i hule materialer som tegl, Leca eller hullblokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg