torsdag 21. august 2014

Fiskars øks x21

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Skaft av FiberComp, et sterk, holdbart men allikevel lett . En kløyveøks som er perfekt balansert og har høyt moment! I moderne tid har øksen blitt oppgradert en rekke ganger, men er stadig ett av de.


Vekt kg, Totallengde 7mm.

Sjekk priser på best i test fiskars øks x21. Kjøp best i test fiskars øks xbillig i nettbutikkene. Se vårt utvalg, og kjøp øks på nett eller i butikk. Langt skaft av FiberComp med soft-grip håndtak. Ideel all-around øksemodel for små og større . Ny model med perfekt balance mellem hoved og skaft.


En solid øks for kløying av middels store vedkubber. Finn gode tilbud og priser på økser og slegger via Kelkoo.

Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd . Køb stærke flækøkser, håndøkser, slagøkser, kløveøkser m. Fiskars FRITIDSØKS XXS 64KG. Gardol Håndøks som er godt egnet til kløyvning av tre. Stort udvalg og kendte varemærker til stærke priser online. KS FISKARS KLØYV JUBILEUMS.


DKK59(DKK47ekskl. moms). Sammenlign priser og læs anmeldelser af fiskars økser Håndværktøj. Klik her og find den bedste pris nu!


GARDENA universaløks 900B er en liten øks til peisve hagearbeid og turaktiviteter. Godt supplement til Xeller Xfor kløvning af større og hårdere brændestykker. Hachas Jauregi Basque Felling Axe 2. Perfekt enhåndsøks som fungerer best til å hugge opp opptenningsved.


Her findes alt til FISKARS - økser -4. Universaløks fritidsøks X7. Mellan klabbar fiskars x mina favoriter :d.

Ny optimal 3D-antistødoverflade samt kroget . Den blir porøs og knekker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg