tirsdag 26. august 2014

Kantinedrift oslo

Få pristilbud fra nøye utvalgte og erfarne partnercateringer, tilpasset deres behov og budsjett! Løvetann gir deg profesjonell drift av kantine i din bedrift. Vårt fokus er på mat av høy kvalitet servert av dedikerte medarbeidere. Vi i Kraft Drift har lang erfaring. Se vår nettside for mer info!


Oslo eller Akershus området?

West Facility Management AS driver kantiner i alle størrelser i Hordalan Møre og Romsdal og Oslo. Vi serverer sunn, næringsrik og god mat til flere tusen . Våre egne kokker produserer maten. Maten lages alltid med basis i. Driftsmessig er det mulig å skape . Rådgivning og drift av bedriftsrestauranter, kantiner og konferansesentra - Måltidsløsninger med omtanke. Hver dag kjører vi en deilig, sunn lunsjbuffet ut til flere bedrifter med eller flere ansatte, og kantiner i Oslo.


Søk etter Fra kantine -jobber i Oslo.

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 21. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Maximum Service tilbyr seg å administrere den totale driften av din bedrifts kantine. Vi skreddersyr moderne kantineløsninger av høy kvalitet etter kundens . Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Vi driver kantiner samt tilbyr bemanningsløsninger innen kantine – kafé – restaurant – hotell. Vi tilbyr kandidater som kan . Hos Spir Kantiner er alle velkommen. Enten du suser rundt i en bil, triller forbi med barselgruppa eller trenger påfyll av karriereferdigheter. Konkurransen gjelder drift av kantine i Drammensveien 60.


Bydel Frogner ønsker å knytte til seg en leverandør som har et gjennomgående . En god kantine har vellaget og sunn mat, variasjon og god service. Sodexo tilbyr en innbydende lunsj som gir de ansatte et hyggelig avbrekk i hverdagen og . Vi håndterer kantinedrift for små og mellomstore bedrifter. Fazer Food Services er en ledende aktør innen måltidsløsninger og drift av serveringstjenester, og vi tilbyr ulike serveringstjenester tilpasset behov.


Du har søkt på kantiner , og fikk 1treff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg