onsdag 27. august 2014

God duft til hjemmet

Dette er dufter til bruk i hverdagsrom, ba skap eller soverom. Hvem ønsker ikke å komme hjem til et hus som lukter godt? Blomster med duft er også en fin måte å få ekstra god lukt i huset. Du trenger en gryte, sitronskiver og urter som avgir duft.


Tipset er derfor å fylle opp hjemmet med planter og blomster. Vi gir deg forslag til naturlige dufter du kan prøve som et alternativ til luftfriskere som.

Hvis du er ute etter å maskere eller eliminere lukter i hjemmet som er . Har dere noen forslag om hvordan få god lukt i hjemmet ? Yttergangen lukter brukte sko og det er jo det første rommet man kommer inn i når . Go`lukt på badet innlegg 12. Duftfrisker i hjemmet innlegg 3. Flere resultater fra forum. Hvordan få god lukt i hjemmet?


Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 4. Ville fortsatt å gjøre en god jobb for ungenes skyld - de har ikke gjort noe galt - og søkt nye jobber.

Vann med eterisk olje ( duft etter humøret) i beholderen over, og telys under. NhpOZ Luftfrisker til hjemmet , duftfrisker, god lukt i. Duftspray til hjemmet er faktisk nytt for meg. Denne er i duften rain, lukter helt sinnsykt godt og rent. Gir meg litt følelsen av en norsk sommerdag . Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet ? Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver! En gammel tradisjon fra middelhavet sier at god duft i hjemmet symboliserer gjestfrihet.


Laget med de fineste Provençalske ingrediensene vil våre romparfymer . Den første regelen for bruk av dufter i hjemmet er å begrense det til en. Det finnes mange typer luftfriskere som gjør at huset får en friskere duft , men noen av dem lukter kanskje litt for mye. En kvinne fikk alltid så mye skryt for at det. De nye produktene, som er parfymeinspirerte, dufter også av suksess: I Norge øker salget med opptil 15.


Kjemi- dufter invaderer hjemmet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Hvis du gerne vil have en frisk duft i hjemmet , er der et ganske enkelt og.


For Rituals har produktene som forvandler hjemmet ditt fra å være kjedelig til å bli noe helt spesielt - bare ved en god duft. Voluspa Maison Checkmate Gift Set Duft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg