fredag 29. august 2014

Smykker til festdrakt

Prosusent og leverandør av festdrakter og bunadssmykker. Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt . Norsk Festdrakt er en familiebedrift.


Vi designer og produsere flotte dame og herre festdrakter og sølv.

Vi har laveste pris og høyest kvalitet. Design ditt eget smykke Design deres egne forlovelses og gifteringer som gir gode minner! Dere kan designe deres egen forlovelsesringer , helt etter deres . Mange barn får tidlig sin egen bunad eller festdrakt inspirert av . Sølje til bunad og festdrakt. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge.


Hvis man kjøper festdrakt på Sparkjøp el. Det finnes masse smykker i både tinn og sølv, som man heller kan bruke.

Filtrer produkter Viser alle resultat. Det er snart mai og jentungen har fått en festdrakt av sin mormor. Bunadsølv GudbrandsdalenKategorier. Det er et slikt brystkjede til den men det hadde en tendens til å forskyve . Arven, Silje og Benedicte festdrakt. En søt ørepynt i forgylt sølv 9med kuler og tvunnet tråd.


Hasla er også produsent av . Perfekt til bunad og festdrakt , men kan også brukes til hverdags. Fin til både voksne og barn. Tradisjonell festdrakt til gutt. Inkluderer skjorte, vest og bukse.


Maxemilia sine festdrakter er kreert med et varmt hjerte for gamle tradisjoner og vakre detaljer. Ambisjonen er å lage vakre plagg med snitt og fasong som folk . FESTDRAKT : Det florerer av bunader på nasjonaldagen. Nesset er feilbruk av smykker og andre assesoarer. World of kids festdrakt gutt Rød - World of Kids.


Nittrump festdrakt (kids) Multicolor - Name It.

Komplett festdrakt fra world of kids. Den består av skjorte, knickers og vest. Buksen er laget av ull, må derfor vaskest på ullprogram. Nydelig festdrakt fra Salto, i klassisk rød farge. Selges komplett med skjorte.


Fine broderier på skjørtet og på bolen. Broderiet i front på bolen ser nesten ut som et smykke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg