tirsdag 26. august 2014

Vedkløyver 20 tonn

MTD A5er en bensindrevet vedklyver med en kapasitet på tonn. Enkel betjening og tilhengermontert. Ta kontakt for en nærmere leieavtale! Letthåndtert vedkløyver, med solid trykk. Kan kløyve stående og liggende .

Texas Powersplit motorkløyver. Kløvelengde opp til cm. Både mulighet for lodrett og vannrett kløvning.


Vi har testet fire kløyvere med tonns skyvekraft og centimeter vedlengde, og tre kløyvere med tonn og centimeter vedlengde. Her er tipsene til deg som skal handle vedkløyver. Enkleste variant av vedkløyver med en skyvekraft på tonn og med motor på 1 . Skogsmaskiner - Mascus Sverige.


Verdens raske vedkløver Gardentec med hele tonns trykk.

Other - Forestry Equipment - Mascus USA. Vedkl__yver_20to_4dde1a363b44e. Traktordrevet hydraulisk vedkløyver Kraftig vedkløyver som yter tonn ved 220. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


LS 5fra MTD er en vedklyver med et utrolig maksimaltrykk på tonn. Autre matériel forestier - Forestier - Mascus France. Med Norges kanskje raskeste vedkløyve bruker kilen kun sek.


Lastekapasitet: Lengde: 610mm Diameter: 750mm. Elektrisk-hydraulisk vedkløyver med maks. Uniforest produserer vertikale vedkløyvere i størrelser fra til 27tonn.


Disse klyveren har 3-punkt. Her er noen bensindrevet vedkløyvere jeg har sett på så langt:. Har du for det meste stranger med max. Praktisk vedkløyver med justerbar kløyvelengde.


Tohåndsmanøvrering for sikker bruk. Automatisk retur til forinnstilt kløyvelengde.

Monteringsanvisning for vedkløyver , tonn. Powerplus hageprodukter er produsert for Varo i Belgia. Varo har års erfaring i salg av hagemaskiner. Takket være sin doble bruk, er DOCMA SF 1DUO vedkløyver en allsidig og funksjonell maskin.


DOCMA elektriske vedkløyvere kommer i varianter med presskraft fra - tonn og kan kløyve opptil en meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg