fredag 15. august 2014

Setetrekk baksete

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. BESKYTTELSESTEPPE FOR BAKSETET. Velg mellom liten og stor.


Kan man legge noe trekk i baksetet for å beskytte skinnet uten at dette ødelegger . Billige setetrekk til Nissan Leaf?

Flere resultater fra elbilforum. Til hund - Dyrebutikk på nett. Setetrekk beskytter baksetene i bilen. Bufret Lignende Baksetebeskyttelse så slipper du skitne bilseter når du har vært ute å badet hunden eller vært på tur i ruskevær. Et flott setetrekk til bilen og hunden!


Nå er det slutt på rampestrekene i baksetet , ikke minst er hunden også langt. Beskyttelsetrekk til baksete. Hunder og setetrekk er gjerne ikke noen god kombinasjon.

Komplett setetrekk til for- og baksete. Inneholder trekk for fremre sitteputer, fremre ryggstøtter, bakre sittepute, bakre ryggstøtte og 5 . Praktisk stolbeskyttelse av nylon. Material: bomull- velour (1).


Kjøp Bilmatter og setetrekk til din Ford. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Ford på nett. Perfekt for transport av dyr eller skitne gjenstander i baksetet Enkel å feste med borrelås på hodestøttene i baksetet.


Nytt, fortsatt innpakket - letgo. Nok en gang er resultatet et baksete fullt av sand og potetrykk. Et håndkle som kjæresten min har sverget til, er bare ikke nok beskyttelse. Våre skreddersydde setetrekk har perfekt passform for akkurat din bil. Complett baksete i Bamboo beige skinn.


Dette skal bare være til baksetet , så jeg kommer ikke til å merke så . Grå velur (på sitteflaten) og grå vinyl (på sidene) Selges nå til halv pris. Dette er ingen B-kvalitet, men en feilbestilling.

Er redd når det blir rotet med is,brus, ketcup,sjokolade å anna rart. Vet av erfaring at når det rotes å du . Activity Cover er en helt ny type setetrekk. Trekket gir god beskyttelse på baksetet etter en rask og enkel montering. Vurderar å kjøpe meg nokre nye setetrekk til bilen som er ein Mitsubishi.


Oppbevaringsnett, stående. Passer ikke sportsseter og delbart baksete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg