fredag 22. august 2014

Hamp frø

SUNT OG NÆRINGSRIKT: Hampfrø , som selges på utvalgte helsekostforretninger, er proppfullt av sunne næringsstoffer, og supert som . Kostholdsbutikker i Oslo har fått pålegg fra Mattilsynet etter at de har solgt hampfrø. Det de kaller kosttilskud kaller Mattilsynet narkotika. En passelig dose hampfrø kan være en kopp i uken eller et par spiseskjeer 2-ganger i uka.


Ut over det må du selv teste hva som passer for deg. I Norge er det forbudt å importere og omsette frø av Cannabis sativa ( hamp ) fordi planten står oppført på narkotikalisten i forskrift om narkotika .

Supernature Hampfrø inneholder sunt fett, proteiner og kostfiber, og setter god smak på matretter, desserter, is, kaker og musli. Hampfrø kan spises daglig, er mildt på smak og bør etter min smak spises av alle som er opptatt av sunn helse og en frisk kropp. Rå hampfrø fra Supernature er også rike på protein, vitaminer og . Supernature avskallede hampfrø inneholder ulike essensielle fettsyrer vi trenger, blant annet . Hampfrø uten skall har et høyere innhold av proteiner og fett enn hampfrø med skall.


Ved å fjerne skallet blir innholdet av karbohydrater og fiber . Om Sana Bona økologiske hampfrø uten skall: Næringsinnhold i hampfrø : Næringsinnholdet i hampfrø er eksepsjonelt. Med andre or de anonymiserer kjøperen og sender frøene i en forseglet konvolutt . Hampfrø er jo sunne, og spirer skal være enda sunnere.

Avskallede, viltvoksende hampfrø fra Storbritania. Har en mil nøtteaktig smak og er svært anvendelig. Kan drysser over eller blandes i frokostblandinger, . Hemp (eller hamp, på latin: Cannabis sativa) er den mest næringsrike og komplette matvarekilden i verden. Hamp regnes blant den eldste maten menneskene har spist.


Allergiinformasjon: kan inneholde spor av nøtter, sesam og soya. BRUK Hampfrø passer godt til å . Det er imidlertid lov å kjøpe hampfrø uten skall, og hamp-mel, pulver o. Det er ingen som diskuterer hvor sundt hamp frø er, problemet er og har alltid vært cannabis. Hamp frø inneholder ingen ting av det du . Hampfrø har en mild nøtteaktig smak, og inneholder ulike essensielle fettsyrer.


I tillegg inneholder de mineralet magnesium, og er naturlig rike på protein. Hva tenker du når jeg sier hampfrø ? Ser du for deg en marihuana-røykende hippy som surrer rundt og smiler til solen? Vel, industriell hampfrø.


Denne gangen er det hampfrø med skall som idag er ulovlig, fordi den norske stat mener det er narkotika. Hampprotein og hampfrø er ok, men . En kompis vil prøve å dyrke sånn industri hamp bare for moroskyl ikke noe annet, og han vet at dette er ulovlig. Men får man fortsatt kjøpt .

Her for leden kom jeg på at jeg hadde noen hampfrø liggende (skulle brukes til helt andre ting enn dyrking haha), så jeg tok like godt å planta . Mange forbinder kanskje hamp med hasjplanten og lurer på om man får en rusende effekt når man spiser hampprotein eller hampfrø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg