tirsdag 26. august 2014

Fuktighetsgivende gel hodebunn

Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom hodebunn til psoriasis, flass,. Kimovi Gel med salt 150ml. Men hva skal egentlig til for at hodebunnen holder seg normal, for en gangs skyld? Prøv en fuktighetsgivende gel for ekstra fukt.


Beste tips hvis du får slike plager, er å skifte til en mild sjampo for tørr hodebunn.

ACO fuktighetsgivende gele for tørr hodebunn. Det finnes også en fuktighetsgivende gel for hodebunnen , sier . Kropp og helse innlegg 21. Flere resultater fra forum. Din helse i fokus - WordPress.


Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Inneholder fuktighetsgivende glyserin og Kigelia africana ekstrakt som er .

KIMOVI Gel legger seg som en tynn beskyttende hinne på huden, og har en langtidsvirkendeeffekt. KIMOVI Gel med salt legger seg som en tynn beskyttende hinne på huden, og har en. I tillegg til glycerin som er fuktighetsgivende inneholder gelen Kigelia Africana.


I hodebunnen brukte vi først en flytende hydrokortison oppløsning, og deretter en fuktighetsgivende gele fra Aco. Tørr eller irritert hodebunn. Jeg vasket håret hennes med Aco sin Shampo . Aloe vera er et utmerket middel for alle typer hår og hodebunn. De fuktighetsgivende og rensende egenskaper av aloe vera har tjent det en . Fuktighetsgivende og antiseptisk.


TEA TREE FIRM HOLD GEL ML. For fuktighetsgivende pleie og akutt lindring av kløe i ansiktet og på kroppen. Harmoni Aloe Vera er et lindrende, fuktighetsgivende og cellefornyende gelé som passer. Davines - Natural Tech Purifying Gel (for hodebunn med fet eller tørr flass).


Gelen er effektiv som akutt . En fuktighetsgivende og pleiende gelkrem for tørr hodebunn som motvirker flass og kløe.

Gjenoppretter hudens mykhet og balanse i hodebunn. Alt om POSTHELIOS Aftersun Gel , et produkt i Anthelios XL-serien av La Roche- Posay, som anbefales. Beroligende, kjøling og fuktighetsgivende aftersun gel. Her tar du på en god mengde barberskum eller gel på hodet slik at det. Mild fuktighetsgivende sjampo for glans.


Bidrar til å lindre irritasjon i hodebunnen og behandle flass. K POUR KARITÉ STYLING GEL 150g. Frisk opp hår og hodebunn med Fuji Green Tea hårskrubb! Dette er en eksfolierende sjampo som kan brukes to-tre ganger i uken for å fjerne urenheter, rester . Lanza Healing Volume Formula Zero Weight Gel. Ultra-beroligende Serum virker beroligende på hodebunnen og varer lenge.


Gir en avkjølende og beroligende effekt på sensitiv hodebunn. Spa Find Heavenly Hydration - Nærende og forfriskende pleie til kropp, hår og hodebunn. Bath Shower Gel er en forfriskende og fuktighetsgivende bade- og . Naturlig fuktighetsgivende og beroligende gelé for huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg