mandag 6. februar 2017

Hagetips stor hage

Og vi har flere gode hagetips til deg. BED: Inspirert av den engelske Sissinghurst- hagen laget Kvien store bed med kun store , hvite vekster. Våre beste hagetips for en vellykket sommerhage ! Her er tipsene til en hage som krever minimalt med stell. Blomster som spirer, gror og stortrives , en gressplen med en frisk grønnfarge - og en hekk som både skjermer og tar seg godt ut.


Ni smarte og stilige hagetips.

Inspirerende hagetips , og hagetrender for små og store uterom. Hagen er blitt vår nye stue i den lyse årstid – og vi blir . De store vinduene gir Napoli et luftig og elegant design. Paviljongen har en skyvedør.


Her får du hagedesignerens aller beste hagetips. Ta deg råd til å kjøpe et par ganske store planter i tillegg, det får hagen til å se større ut. Hvordan gjøre stort og smått i hagen ! Det er viktig at hullene ikke er for store og ikke lag for mange.


Pass på at hullene i trekulen er like store som i planken.

Det kommer selvfølgelig litt an på hvor stor hagen er, men det er lurt å. Her finner du konkrete hagetips , og gode artikler om planter, dyr og . Det finnes også et utall varianter av store stauder som er klare til bruk . Her kan du sjekke om du har vunnet i hagequizen. Bygger hage med 3millioner års garanti. Foto: Babylons HagerVis mer . FOTO: Pandorafilm Hvem trenger ikke gode hagetips ? Kjersti Bergesen, hagedesigner og programleder i Tid for hjem. Er det behov for å fjerne store greiner av bjørk eller lønn, bør dette gjøres nå.


Nytt av året er at dette er første sesong i eige hus med moglegheiter for ein stor hage på eigen eigedom. Men stort er ikkje alltid enkelt, og i alle . Halvor Bakke deler sitt aller beste hagetips litt lenger ned i saken. Sjølv om hagen var til stor glede dei første par åra vi budde her, har gleda . Bruk store planter, og plant gjerne mindre planter og prydgress foran hekken slik at . Alle kan ha tid til hagen sin, skal vi tro tidligere slottsgartner Tor Smaaland.


Hagetips for nybyggere - Systemhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg