onsdag 8. februar 2017

Vedsag kappsag

Kraftig vedkappsag fra Dovre 4mm. HM sagblad og en kraftig motor på kw. Leveres med forlengerskinne og dybdestopp som . Noen som har erfaringer med disse? Kapplengde på arbeidstykke 3mtr.

Blad størrelse 400mmx30x3mm. KAPPSAG for vedkapping mod LS4Ekstra kraftig og stabil. Popularitet, Mest solgt i min butikk, Navn (A-Å) , Navn (Å-A), Pris.


Hardmetall sagblad og kraftig motor på kW. Kompakt og sikker vedkapper som tilbyr komfortabel arbeidshøyde, kappdiameter på opptil 1mm og stabil vugge med målebånd og lengdestopper. Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale?


Effektivitet iforhold til ei vanleg mindre elektrisk kappsag ? Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Robust og brukervennlig vedkappsag med høyt fokus på sikkerhet. Vedkappsag til salgs fra Kr. Sagen er produsert etter siste . Lås verkstedet, koble ut strømtilførsel og oppbevar maskinen der ditt barn eller andre utilsiktede personer ikke har tilgang.


Denne sagen er laget i en sterk konstruksjon og kan. Denne er utgaven med ledninger, men fin. Sagblad med herdede tenner gir god effekt. Maks kutte diameter: 13cm. Uniforest kappsag leveres både med PTO-drift og El.


De kan også leveres med transportør om det er ønskelig. Maskinen har en horisontal dreibar overdel og 6mm tungstenkarbid sagblad for maksimal ytelse. Egnet til vedstykker på op til meter. En meget solid og robust kappsag. Store hjul, hengslet vugge med håndtak og låsebolt gjør den både sikker og enkel å flytte.


Har hardmetall blad som utgjør hyppig filing overflødig. Transporthjulene gjør maskinen lett og .

Høykvalitets kappsag med hardmetallbla motorvernbryter og kraftig motor. Bladbeskyttelse som vippes opp av stokken. Hengslet vugge med gripearm og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg