fredag 24. februar 2017

Snittblomster høst

Avskårne blomster er med på å skape hverdagslykke i hjemmet. På høsten har vi et spennende utvalg av snittblomster i herlige høstfarger. Nå bugner det av flotte snittblomster i blomsterbutikkene våre.


Gjennom hele året har vi tilbud på bunter av avskårne blomster til for 2. Vi elsker høstens fine fargespill.

Pynt opp ute med høstblomser. Vakre blomster i høstfarger. Hva er vel hyggeligere enn å gi bort en romslig . Dekorasjon til høstbryllup.


Gerbera: Det finnes utallige ulike farger å velge av disse blomstene. Noen snittblomster er mer holdbare enn andre. Noen kan står i flere uker, mens Krysanthemum er en klassiker, . Hageblomster trenger ikke bare være vakker pynt utendørs.

De kan også dyrkes for å dekorere inne. Vet du at julestjernene er fantastiske også som snittblomster ? En snittblomst kan variere i størrelse fra vårens første hestehov, til påskeliljer, rosebukett og helt opp til juletreet. Bland fritt blant forskjellige typer blomster og andre vekster i bunt.


Slipp løs kreativiteten og lag din egen bukett eller borddekorasjon. Nyt høsten og gjør en oppdatering av pottene dine utendørs. Lyng, grønnkål, cyklamen og sølvfargede bladplanter gir en harmonisk blanding du kan glede deg . Høsten er tid for grønne planter og potteplanter inne, før løkprodukter tar over igjen i. Det går mye roser og andre snittblomster også på høsten , sier Schwanitz.


Så, dyrk, høst og bind selv de vakreste buketter fra vår til høst. Båredekorasjon i lys rosa. Krans i sommerlige farger. Selv om våren virker langt unna, er det egentlig helt topp at noe av vårens arbeid kan gjøres nå på høsten , om våren er det mer enn nok å gjøre . Blomstrende sensommer og høst. Nå er tiden inne for å høste frø til neste års blomster.


Plukker du fra egen hage og skal ha mange blomster til en stor fest så vann. Gjennom alle livets merkedager pyntes det med blomster til ulike selskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg