fredag 24. februar 2017

Baythion granulert åte

Langtidsvirkende granulert åte som tas med til maurreiret. BAYTHION I MOT MAUR GRAN ÅTE. Det kommer kanskje flere maur med en gang, for de liker åten , men åten.


Effektiv mot jordmaur i bortgjemte reir. Når åten blir med tilbake i tua vil den kunne føre til at maurdronningen og hele .

Innendørs er det lurt å bruke en maurlokkeboks med granulert åte , eller en. Trekker maur inn fra hagen, kan du bruke granulert åte eller vanningsmiddel rundt grunnmur eller der mauren ferdes og har reir. Finnes mange typer maurmiddel. Du bør muligens velge maurmiddel etter . Jeg har brukt baythion maurmiddel fra Bayer. SIKKERHETSDATABLAD i henhold til Forordning (EF) nr.


Legg til i huskelisten Tilbake.

SmartBayt er tilsatt en fristende åte som tiltrekker seg sneglene. Maurmiddel granulert åte 200g. Bayer Garden maurmiddel granulert åte 200g. Baythion I Mot maur - granulert åte.


Søk etter maurmiddel granulert ate trinol returnerte treff. Det er et søtstoff som ikke er giftig for oss,men maueren finner det uimotståelig. De tar det med til tua,boet sitt og dronningen vil da dø. Vannmiddel - trenger ned i. Den granulerte åten er en blanding av sukker og gift, den virker ikke. Granulat åte til maurreir.


Se produktthe hills free episodes mtv. Strø middelet ut der mauren ferdes, ved grunnmur og sokkel. Maurene bærer den fristende granulerte.


Utendørs anbefaler vi granulert åte , som har samme effekt, sier Hjuler. TRINOL ÅTE MOT MAUR GRANULERT. Boksen settes der maur ferdes.

Insektspray Super Permetrin Trinol . Mineralgjødsel er tilsatt. Tas med til tuen - utrydder hele maurtuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg