torsdag 9. februar 2017

Hultafors turøks

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Det er kun et fåtall produsenter i verden som kan utføre denne type håndverk. Hultafors Økseskaft Svinget med trekil til HY 10-og 2. De har blitt produsert på samme tradisjonelle måte. Til alle som elsker verktøy – her er gavetips til den nevenyttige!


Svartlakkert huggøks med bøyd skaft i bjørk.

Sandblåst og klarlakkert smidd hode. En mindre øks for friluftsliv i skog og mark. Egner seg også til arbeid i hagen. En øks for både små og store eventyr.


Den er med andre ord lett å ta med seg. Vi har et bra utvalg fra de beste produktene fra kjente merker som Fiskars, hultafors og Luna. En snekkerøks med sandblåst og klarlakkert smidd hode med innfelling for at hånden skal kunne holdes rett over den. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø.


Antall: Legg i handlekurv.

Det er krevende å lage en øks som både gjør det bra på den lettkløyvde. Dette er en øks med suveren kvalitet og håndverk. Inkludert eggbeskytter i lær!


Solid med flott utseende og god å arbeide med. Når denne brukes til å forberede tyribålet er ikke . SKAFTEKIL 9MM RUND 2PK HULTAFORS. Når du velger øks , er det viktig at du vurderer behovene dine. Hachas Jauregi Basque Splitting Axe.


En granfors øks tror jeg er en bra investering, selv om prisen nok er litt. Hendig, rimelig kvalitetsøks fra Øyo. KLØYVEØKS 2KG FIXIT KLØYVEØKS 2KG En kraftig og praktisk øks som. Allsidig øks som egner seg til friluftsliv, camping og feriebruk.


TOMMESTOKK TRE 61-2-HULTAFORS METRISK GRAD. En god kniv og en god øks er viktig for villmarkinger og jegere. Fiskars XFritidsøks Oransje, Perfekt turøks , Str.


TURØKS XXXS 48KG blender . Biltema har ei øks som heter Hoggøks, dette er ei anonymisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg