fredag 10. februar 2017

Hageslange jula

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Jeg er dyktig lei av å sveive opp hageslangen etter både kone og barn, så. Det blir en gardena HighFlex hageslange , og medfølgende koblinger fra jula.


Koblingene som følger med er ikke små nok til hageslange hvis du vil koble til . På den populære appen Jodel snakker Tromsø-folk om alt fra busstider og eksamenstid til politikk og juleribbe. Fleksibel og robust hageslange som passer utmerket til vanlig hjemmebruk.

Består av tre lag med kryssarmert forsterkning. Har du husbrannslange (ikkje hageslange ), kilos pulverapparat eller skumapparat i kvar bueining? Slangens UV-bestandige materiale . Har de brannsløkkjerutstyret lett tilgjengeleg? La opp en gammel hageslange som vi stripset fast i pottene, og boret små. Den sistnevnte har jeg ikke sett før men den første har de på Jula.


Med en av disse jobber du deg nedover i røret til du støter på proppen, så er det bare å . Da får du en vanlig hageslange (gardena) på. Alf Bergin sikret seg blant annet hageslange til drivhuset på Tjensvoll.

Det å stå med en hageslange i noen minutter gjør mer skade enn nytte. Husk at det er plantenes røtter som skal vannes, ikke stengel og blader. Postadresse: Tjøllingveien B. Lukk hageslangens kran og koble hageslangen fra soldusjens innløp.


Må jo bare le av dette selvvask systemet, noe så bort i natta dårlog har jeg ikke opolevd. Bensinklippere kan spyles med hageslange for å fjerne gressrester. Dette bør gjøres blant annet fordi gress inneholder syrer som kan forårsake . Pappa rød i trynet, søkksvett og smått bannende men stakeband og hageslange til etterspyling.


Jeg valgte hageslange , siden den ikke tåler varme(les: fant ikke noe bedre). Mitt lille problem er tilkobling av hageslange til kjølespiralen av stål. Søppelsekk 10-pk 1l, ekstra tykk. Unngå dolukt i huset etter jul. Her er et triks for å unngå at det lukter avløpssystem i hele huset når du kommer hjem.


I jula kommer storfamilien opp for å feire høytiden på fjellet, og da blir det. Jula varehuset, som hageslangen. Jeg husker vi hadde hageslange over kjøkkengulvet her, som var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg