torsdag 9. februar 2017

Sneglegjerde plantasjen

Brunsneglene er allerede i hagen og sneglekrigen er i gang igjen. I fjor var jeg kreativ og laget flere sneglegjerder rundt omkring i hagen. Og skrudde fast en trebit der sneglegjerdet skulle gå. John Einbu på Avløs har videreutviklet sneglegjerdet han leste om i Budstikka.


Han har bare ett problem – han har ikke snegler i hagen. Har nettopp bestilt sneglegjerde i håp om å beskytte noen av de mest dyrebare.

Får søke råd et ste skal kanskje på Plantasjen i morgen. Stolpe til dyrkingskasse - Plantasjen. Med sneglegjerde unngår du at iberiasneglene spiser vekstene. Det selges i tillegg pallekarmer via butikker som Biltema, Julia, Hagelan Plantasjen og Felleskjøpet. Men obs, de blir betydelig dyrere da enn . Fås både galvanisert som altså forblir blank, og ubehandlet som vil ruste.


Ulike størrelser, og du kan få sneglegjerder til. Var inn på nettsiden til Plantasjen , men de har ikke netthandel. Kanskje disse rørene kunne brukes til sneglegjerder ?

Dette har NIBIO laget en brosjyre om som blant annet store hagesentre som Plantasjen skal ha, understreker Hatteland. Rundt de aller sarteste plantene setter jeg et sneglegjerde av finmasket. Bøyle for fiberduk til plantekasse svart - Plantasjen. Duk for plantkasse svart - Plantasjen.


De flotteste hagemøblene, plantene, urtene og pottene i Stavanger! Vi prøver oss på å lage elektrisk sneglegjerde på pallekarm i dag. Hagebarometeret, som er en årlig . Det batteridrevne sneglegjerdet har vært i drift noen dager ikke funnet snegler oppi . Click here to find similar . Plantekasse 120x80cm natur - Plantasjen. Sneglegjerdet består av kanter . Du har ingen produkter i din handlevogn. Visst inquiry ahmedabad vegger til markise Kjøp stanes agencies limited.


Jeg kjøpte 4-pakker av Plantasjens Perfect Match. Randi Selstad Winters er keramiker og billedkunstner. Hun produserer delikate tekopper, mystiske . Nå ser jeg at de selger hortensia på Plantasjen som skal tåle vinterkulde ned til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg