onsdag 8. februar 2017

Plenkrutt mose

No er tida inne for gjødsling. Er det mye mose i plenen om våren kan du gjøre et av følgen alternativ:. Men for all del, hold deg unna PLENKRUTT ! For det første så fjerner ikke masse kalk mose - det trodde jeg faktisk nå var alment kjent.


Sven Arne Iversen kjører plenkrutt -metoden kvart år.

Hei, plenkrutt æ dritbra, te meir dæ lokta, te meir virka dæ. Arne Braut er mannen bak genistreken Plenkrutt. Plenkrutt har lagt til nye bilder — følte seg fantastisk bra.


Jeg kunne ikke forstå hvorfor vi hadde så mye mose på plenen. Dette graset har de samme . Hvordan blir jeg enklest kvitt mose i plenen? Nina, Oslo: Vi har en plen med veldig mye ugress og mose , særlig der.

Har noen erfaring med det? Mose og ugress er langt mer nøysomme planter enn gress. Heldigvis er det noko som heiter Plenkrutt. Etter reklamen skulle det drepa mosen og setja fart i grasveksten.


Kampen mot mose har til hensikt å gi gresset konkurransefordeler. Mose klarer seg med mindre lys enn gress. Det er derfor fordelaktig å redusere . Mangler: plenkrutt Fin plen med SAKMIL-nyhetene sakmil. En hær av bakterier som skulle gomle i seg grønske og mose på hustak, . Robot klipper å gjødsel 2-3ganger for året, fritt for mose å knall grønn.


Kan ikke hjelpe deg med mose men plenkrutt skal være bra på det :). Er jorda sur skal du kalke i . Salg av plenkrutt for mosefri plen (kan levere hjem til deg): Grønskekrutt: Til bruk mot grønske, lav og mose på terrassar, gardsplassar, murar, kledning, . Da er det viktig med gjødsling og kalking med plenkrutt for å bli kvitt mosen og få ein fin plen. Jeg har en plen med mue mose.


At kalk tar knekken på mose er en sannhet med modifikasjoner.

Det gjelder bare hvis plena. Det finnes ein gjødselsort som heiter plenkrutt. Gjødsle med kalksalpeter og plenkrutt. Bekjemp grønske, lav og mose. Og som en siste oppgave er det greit å ha litt plenkrutt tilgjengelig for å ta knekken på mosen.


Dæ lokta å dæ virka sier reklamen. Vi selger Grønskekrutt, fjerner effektivt grønske uten å skrubbe eller spyle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg