fredag 3. februar 2017

Auksjon av landbruksutstyr

Et stort utvalg av brukte traktorer og landbruksmaskiner selges på auksjoner fra hele verden. Klaravik er en nettauksjon av verktøy, maskiner og nyttekjøretøy fra Norges største virksomheter. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet . Domenet kan benyttes til auksjonside, hvor bønder og næringsdrivende kan legge ut sitt landbruksutstyr og landbruksmaskiner på auksjon.


Internasjonal nettsted med auksjoner av tusenvis av brukt landbruksutstyr annonser. Agriaffaires tilbyr for de som er interesert et stort tilbud av traktorer, ploger .

Det var mange som møtte opp for å se, men også mange som dro hjem med brukt landbruksutstyr etter auksjonen på NMBU i går. Det avholdes auksjon over diverse landbruksutstyr torsdag 23. Salg av landbruksutstyr ved auksjon : tilbud. Annonser om salg landbruksutstyr , kjøp landbruksutstyr etter aksjon — Autoline Norge. Lunner: Gården Kjørven vestre som tilhørte Gudbrand Maurtvedt i Lunner, er ikke til salgs, men landbruksutstyret og alt av innbo på gården skal . Landbruksutstyr og alt av innbo under hammeren på Kjørven vestre.


Vurderte dette en tid selv også for noen år siden, men foreløpig er det ikke blitt noe. Det finnes fra tid til annen en del auksjoner også som man . Har du varer du ønsker å selge på vår auksjon er det bare å ta.

Det blir verktøy, maskiner, landbruksutstyr og mye annet. På kvelden var det sosial . Men før auksjonen og andre aktiviteter kunne starte, skulle nyfjøset. Utendørs var det Bondens marked og auksjon med landbruksutstyr. Her ved Ludvig-skulpturen som han laget til auksjonen i forbindelse med. Her så folk en sjanse til å skaffe seg både landbruksutstyr og andre . Auksjonskalender for brukt utstyr til bygg og anlegg.


Finn alle utgivelsesdatoer for auksjoner av industri- og landbruksutstyr fra våre partnere. Det er en stor utstilling av traktorer og landbruksutstyr. Seminar, fagforedrag og auksjon er noe av det som foregår under disse dagene. Jeg tenker på å evt importere en traktor fra UK.


Jeg var klar over at prisne var laver der. Men at det var så stor forskjell trodde jeg ikke. Mangler: auksjon Folk gikk mann av huse for auksjon av landbruksutstyr - Gjesdalbuen gbnett. Flere hundre møtte opp til auksjon hos Ålgård landbrukssenter.


Feil info fra McAfee Siteadvisor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg