fredag 17. februar 2017

Inkubator norge

I en inkubator får gründere tilgang på profesjonelle forretningsutviklere, rådgivere og investorer. Vi trenger å få flere startups på bena, sier Anne Marte Lehne Just, . Har du mistet oversikt over norske inkubatorer og næringshager? Startuplab ved UiO er Norges største inkubator for oppstartsbedrifter.


Målet er å samle de beste gründerne med bakgrunn fra universitetet og . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Startsiden for jobb og karriere i Norge. Miljøet er viktig for inkubatoren og vår måte å jobbe på, fordi delingskultur og . Validé er en av Norges ledende inkubatorer. Vi bistår idéhavere, gründere og selskaper på et tidlig stadium. Vi har gjennom år hjulpet et stort antall ideer fra. Oslotech er organisasjonen som driver Forskningsparken i Oslo, inkubatoren.


Vi er finansiert av Høgskulen på Vestlandet, NHH Norges. Norge , med fokus på Oslo-regionen. En inkubator er et innovasjonsselskap som skal bidra til utvikling og etablering av .

Bak kulissene hos Norges mest populære matblogger og kokebokforfatter. I tillegg hevder også Nordlandsforskning at norske inkubatorer. Inkubasjonskonseptet går . Vår inkubator gir deg tilgang på vårt nettverk i næringslivet, i offentlig sektor og innen. Vi søker deg som vil utvikle fremtidens teknologier fra Nord- Norge.


Grønt entreprenørskap bidrar til arbeidsplasser, øke inntekter og mer miljøvennlige løsninger. Silicia er en inkubator for innovative ideer. Dette var målene da Norges Vel tok initiativ til å starte en inkubator.


Hva er unikt med våre inkubatorer ? Kongsberg Innovasjon er Norges fremste innovasjonsselskap for utvikling og industrialisering av grønn teknologi. Det skjer mye godt arbeid med merking og tilrettelegging av turstier i Norge. Både Turistforeningen, Friluftsrådet og mange andre lag og organisasjoner rundt. Lumber Veksthus er en pre- inkubator , og Innoventus Sør er en inkubator.


Norges Handelshøyskole og Stiftelsen SNF er aksjonærer. Hvordan har inkubatorer og næringshager betydning for bedrifters utvikling?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg